Lengte afwijkende maten transport

Kom meer te weten over Melis Logistics

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Lengte/afwijkende maten
transport met kooiaap

Het kan soms voorkomen dat je lading net even iets anders is dan gemiddeld. Soms zijn de goederen die je wilt vervoeren langer of hebben ze een afwijkende vorm. Maar hoe zorg je ervoor dat je lange goederen of goederen met een afwijkende vorm van A naar B worden gebracht? Melis Logistics is de specialist in lengte/afwijkende maten transport. Wij hebben meer dan 100 jaar ervaring met het transporteren van goederen en hierdoor weten we als geen ander hoe we jouw klus moeten klaren.

Als volwaardige logistieke dienstverlener zetten we ons voor de volle 100% in om jouw goederen zo zorgvuldig mogelijk te transporteren. Onze chauffeurs bieden uitzonderlijk veel aandacht aan de klus zodat je ervan uit kunt gaan dat jouw goederen in topstaat overkomen op het aangegeven adres. Optimale veiligheid voor mens en materiaal staat voorop en om dit te kunnen waarborgen beschikt een vrachtwagen over een kooiaap. Deze is bevestigd achterop de vrachtwagen en hierdoor wordt het voor onze chauffeurs mogelijk om jouw goederen op een efficiënte manier te laden en te lossen. Bekijk hier onze mogelijkheden voor een kooiaap transport bij Melis Logistics.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.

Waarom transporteren met een kooiaap?

Om goederen met een grotere lengte of een afwijkende maat op een juiste manier te kunnen vervoeren, maken wij gebruik van een kooiaap. De kooiaap beschikt over steunpoten waarmee goederen tot een gewicht van maximaal 2.500 kilogram getild kunnen worden. Zo kunnen er dus ook zwaardere goederen worden getransporteerd. Een kooiaap heeft uitschuifbare lepels waar het materieel gemakkelijk op kan worden geplaatst

Meer weten of speciaal transport?

Wij zijn jouw partner als het gaat om lengte/afwijkende maten transport. Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Melis Logistics? Dan raden we je aan om onderstaand contactformulier in te vullen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om alle mogelijkheden te bespreken. Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf te bellen. Je kunt ons bereiken op 026 – 36 11 333.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.