Tuinhout/tuinartikelen transport

Kom meer te weten over Melis Logistics

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Wil je graag tuinhout/tuinartikelen transporteren? Bij Melis Logistics ben je aan het juiste adres. Wij hebben flink veel ervaring met het vervoeren van diverse goederen voor tuincentrums en detaillisten en pakken jouw klus dan ook met beide handen aan middels onze kooiaap transportmogelijkheden. Geen enkele uitdaging gaat ons te ver en we zorgen er altijd voor dat het tuinhout/tuinartikelen transport gebeurt zoals jij wenst.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.

Tuinhout/tuinartikelen transport met kooiaap

Wanneer we weten op welke datum en welk adres we de goederen moeten leveren, zorgen we ervoor dat we dit in onze planning doorvoeren. Onze chauffeurs laden en lossen de goederen op een zo’n zorgvuldig mogelijke manier. De vrachtwagens beschikken over een kooiaap, zodat het transporteren van tuinhout/tuinartikelen gemakkelijk kan worden gerealiseerd. De kooiaap is bevestigd achterop de vrachtwagen.

Voordelen van het transporteren met een kooiaap

De kooiaap maakt het voor onze chauffeurs eenvoudig om tuinhout/tuinartikelen te laden en te lossen. Binnen een korte tijd kunnen alle goederen in en uit de vrachtwagen getild worden. Zowel lichte als zwaardere goederen kunnen van A naar B worden getransporteerd. Dit komt doordat de steunpoten van de kooiaap gewicht van maximaal 2.500 kilogram kunnen dragen. Het is voor onze specialisten mogelijk om de kooiaap voor-, achter- en zijwaarts te besturen. Daarnaast maakt het niet uit wat de ondergrond is van het laad- of losadres: de heftruck kan op elke ondergrond komen.

Voordelen van Melis Logistics

Melis Logistics is de partij die je graag helpt bij tuinhout/tuinartikelen transport. Klanttevredenheid is iets wij als zeer belangrijk ervaren en daarom kun je er dan ook vanuit gaan dat we ons voor de volle 100% inzetten om het transport op een juiste manier te laten verlopen. Daarbij kun je ons zowel inschakelen voor diverse klussen in het binnenland en buitenland. Klinkt goed en wil je daarom meer weten over de mogelijkheden van tuinhout/tuinartikelen transport bij Melis Logistics? Vul het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om alle mogelijkheden te bespreken. Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf te bellen. Je kunt ons bereiken op 026 – 36 11 333.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.