Tuinartikelen transport

Kom meer te weten over Melis Logistics

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Voor je tuinartikelen transport zetten wij gerichte kooiaap transport in. Zo zorgen wij ervoor dat jouw tuinartikelen transport succesvol uitgevoerd wordt. Aangezien tuinartikelen vaak afwijkende vormen hebben, is het van belang om maatwerk toe te passen. Wanneer je overweegt tuinartikelen te transporteren, is het goed om te weten dat Melis een betrouwbare partner is die hier vakkundig mee omgaat. Ervaar het zelf!

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.

Waar kan je op rekenen bij tuinartikelen transport?

Wanneer jij investeert in tuinartikelen transport, kies je voor een allesomvattende dienst waarmee wij ervoor zorgen dat jouw tuinartikelen van A naar B komen. Niet alleen nemen we het transport tot onze rekening, we denken ook met je mee over mogelijke oplossingen om dit transport nog efficiënter te laten verlopen. Je kunt hierbij denken aan warehousing, crossdocking of het werken met tussenpartijen.

Het transport zelf voeren we uit door middel van kooiaap transport. Dit is een specifieke transport soort waar altijd een kleine heftruck aan wordt vastgebonden, zodat het in- en uitladen van de vracht zo snel en efficiënt mogelijk plaatsvindt. Al onze chauffeurs zijn in staat deze kooiaap te besturen.

Specifieke kenmerken van transport tuinhout

Een specifieke tak van dit transport is het transport van tuinhout. Tuinartikelen zijn vaak een stuk breder dan enkel tuinhout, maar tuinhout is wel veelvoorkomend. Met tuinhout gaan we altijd extra voorzichtig om, omdat het een breekbaar materiaal is dat altijd zijn vorm en status moet behouden. We delen elke truck logisch in en kunnen extra zorg geven aan het uitladen, zodat alles vol kwaliteit zijn eindlocatie bereikt.

De expertise van Melis Logistics

Melis is al jarenlang een vooruitstrevende partij in de transportwereld. We zorgen er niet alleen voor dat jouw tuinhout/tuinartikelen vervoer correct uitgevoerd wordt, we gaan graag nog verder dan dit. Zo zorgen we altijd voor blijvende kwaliteit. We leiden onze eigen chauffeurs op, waardoor we er altijd voor zorgen dat onze chauffeurs handelen volgens onze filosofie en werkwijze. Daarnaast denken we actief met je mee over hoe de tuinartikelen transport het best uitgevoerd kan worden, zodat jij net dat extra stapje ervaart.

Maatwerk en flexibiliteit

Elke levering is anders. Bij Melis geloven we er heilig in dat je het meeste succes boekt door elke levering de behandeling te geven die het vereist. Zo werken we bij Melis altijd met maatwerk, ook wanneer we het hebben over tuinartikelen transport. Hiermee houden we niet alleen rekening met de wens van de tuinartikelen, maar ook met jouw wens. Met onze flexibele houding zorgen we ervoor dat al jouw bestellingen binnen de afgesproken data en tijden geleverd worden, op een manier die jij van ons verwacht.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Al onze chauffeurs zijn voorzien van de juiste papieren om kooiaap transport te verwezenlijken. Dit betekent dat we niet alleen het transport voor je verzorgen, maar ook helpen met het in- en uitladen van jouw vracht. Met de juiste certificaten waarborgen we de kwaliteit van je levering, ook delen wij track & trace berichten met klanten betreft de verwachte levertijd. Deze kun je zelf volgen zodat alle betreffende partijen voorzien zijn van de juiste informatie over de status van de verzending van je tuinartikelen.

Duurzaamheid en innovatie

Onze specialisten zijn altijd bezig de nieuwste innovaties in de gaten te houden. Deze zetten we graag voor je in! Een voorbeeld van een trend die momenteel erg actueel is, is duurzaam transport. Zo werken we bijvoorbeeld met elektrische trucs daar waar mogelijk en leiden we al onze chauffeurs op volgens een specifieke manier, waarin ze precies leren hoe ze hun CO2-uitstoot het meest kunnen verminderen.

Toch gaat onze innovativiteit verder dan alleen dit. Zo hebben we een uitgebreid wagenpark die ervoor zorgt dat we altijd voor je klaar staan en houden we verdere trends nauw in de gaten.

kooiaaptransport

Neem contact op voor persoonlijk advies

Ben je benieuwd hoe we jouw tuinartikelen transport zouden uitvoeren, of heb je vragen over deze dienst? Neem contact met ons op! Onze specialisten staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en de verdere mogelijkheden te bespreken.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.