Zonnepanelen transport

Kom meer te weten over Melis Logistics

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Hoe zorg je ervoor dat zonnepanelen onbeschadigd overkomen van A naar B? Schakel Melis Logistics in. Onze professionals gaan met de grootste zorg om met de zonnepanelen, waardoor deze altijd in top staat aankomen op het juiste adres.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.

Zonnepanelen transport met kooiaap

Om er voor te zorgen dat de zonnepanelen zo snel mogelijk geladen en gelost worden op een zorgvuldige manier, beschikken onze vrachtwagens over kooiapen. Een kooiaap is een losse heftruck die achterop de vrachtwagen wordt bevestigd. Hierdoor is het voor onze professionals mogelijk om op een efficiënte en effectieve manier de zonnepanelen te laden en te lossen.

Voordelen van de kooiaap

De kooiaap die we gebruiken om zonnepanelen te transporteren, beschikt over steunpoten waarmee goederen tot een gewicht van maximaal 2.500 kilogram getild kunnen worden. Het grote voordeel van een kooiaap is dat deze is voorzien van uitschuifbare lepels, waar de zonnepanelen makkelijk op geplaatst kunnen worden. Wat ook handig is, dat is dat er met een kooiaap multifunctioneel gewerkt kan worden. Zo is het voor onze specialisten mogelijk om de kooiaap voor-, achter- en zijwaarts te besturen. Ideaal, want zo kan het laden en lossen van de zonnepanelen binnen een korte tijd kan gebeuren. Bovendien maakt het niet uit of de zonnepanelen worden geleverd op een bouwterrein of een andere locatie. Met een kooiaap kunnen zonnepanelen op elke ondergrond vervoerd worden.

Waarom kiezen voor Melis Logistics?

Er zijn diverse redenen om zonnepanelen transport uit te besteden aan Melis Logistics. Allereerst is het belangrijk om te weten dat betrouwbaar en flexibel de twee kernwaarden zijn van ons bedrijf. Met meer dan 100 jaar ervaring, kun je ons zien als een volwaardige logistieke dienstverlener. Daarbij houden we ons niet alleen bezig met het transporteren van zonnepanelen in Nederland, ook voeren wij klussen uit over de grens. Wil je meer weten over de mogelijkheden van zonnepanelen transport bij Melis Logistics? Wij nodigen je graag uit voor een kop koffie om jouw vragen en de mogelijkheden te bespreken. Vul het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf te bellen. Je kunt ons bereiken op 026 – 36 11 333.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.