Contract logistiek

Kom meer te weten over Melis Logistics

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Melis Logistics biedt contract logistiek aan dat verder gaat dan het vervoeren van jouw goederen van A naar B. Wanneer je kiest voor contract logistiek bij Melis Logistic kies je voor een dienst die bestaat uit uiteenlopende activiteiten in ons warehouse, zoals op- en overslag, voorraadbeheer, barcodescanning en crossdocking. Doordat wij verschillende logistieke diensten aanbieden zorgen wij ervoor dat jouw logistieke problemen door ons kunnen worden opgelost. Wil jij meer weten over wat Melis Logistics kan betekenen op het gebied van contract logistiek? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.

Ons warehouse

Met een gunstig gelegen warehouse aan de A12 in Duiven en Arnhem hebben wij bij Melis Logistics de ruimte, expertise en ervaring om 30.000 pallets op te slaan in een schone en veilige opslag. Hierdoor kunnen wij jou voor zowel korte- als lange termijn ontzorgen op het gebied van warehousing. Hier stoppen onze logistieke oplossingen niet, naast warehousing maken ook zaken als internationaal transport, distributie benelux, koeltransport en hoogwaardig transport deel uit van onze totale logistieke oplossingen. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat wij je van A tot Z kunnen ontzorgen met onze contract logistiek.

Melis Logistics is jouw partij voor contract logistiek

Melis Logistics is een volwaardige logistieke dienstverlener, maar hiernaast zien wij onze klanten en medewerkers als vrienden. In echte vriendschappen zet je zonder moeite een stapje extra en dat doen we dus graag voor jou. Melis Logistics is groot genoeg om een hoge leverbetrouwbaarheid en een efficiënte dienstverlening te garanderen en klein genoeg om flexibel te werk te gaan. Jouw wensen staan altijd centraal, ook bij contract logistiek. Onze contract logistiek oplossingen voegen waarde toe aan jouw supply chain management. Bij Melis heb je contact met één professional zodat de communicatielijnen kort en duidelijk zijn en er een goede band wordt opgebouwd. Twee belangrijke speerpunten zijn dan ook het creëren van een fijne werkomgeving voor ons team en het bieden van een betrouwbare dienstverlening aan jullie.

Contract logistiek bij Melis Logistics

Ben jij benieuwd geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van contract logistiek? Neem dan gerust contact met ons op. Wij weten wat jouw organisatie nodig heeft om je logistieke problemen op te lossen en leveren daarom oplossingen op maat. Vul ons contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.