Distributie

Kom meer te weten over Melis Logistics

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Leer meer over distributie

Bij Melis Logistics staat distributie synoniem voor efficiëntie en betrouwbaarheid. Onze distributiedienst biedt op maat gemaakte oplossingen voor het leveren van goederen aan iedereen, op nationaal en internationaal niveau. Op het gebied van distributie zorgen we voor een gehele ontzorging, zodat jij de focus kan leggen op andere zaken binnen je bedrijf. We vertellen je er meer over!

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.

Waar kan je op rekenen bij distributie

Distributie is een parapluterm, waarin veel verschillende diensten vallen. Eigenlijk is het een allesomvattende term: wanneer je je distributie laat uitvoeren door Melis Logistics, kies je voor gehele ontzorging. We regelen het vervoer van je producten, maar denken ook met je mee over warehousing mogelijkheden, crossdocking en andere slimme oplossingen. Of jij dit nationaal of internationaal wil uitvoeren is aan jou. Wij proberen er alles aan om jouw wens te voldoen!

Specifieke kenmerken van distributietransport

We bieden een breed scala aan transportopties om ervoor te zorgen dat jouw goederen op tijd en in optimale staat op hun bestemming aankomen. Aangezien we werken met een breed netwerk, is het voor ons eenvoudig om de snelste en beste optie eenvoudig in te schakelen. Denk hierbij aan het vervoer van je producten, maar ook aan alle andere processen die tijdens je leveringen komen kijken. Middels nauwe communicatie ben jij altijd op de hoogte van wat er met je bestelling gebeurt.

De expertise van Melis Logistics

Met decennia aan ervaring in de logistieke sector biedt Melis Logistics een ongeëvenaard niveau van expertise op het gebied van distributie. Deze expertise zetten we graag om in mooie resultaten voor jouw bedrijf. Neem contact met ons op zodat we de mogelijkheden binnen jouw bedrijf kunnen bespreken. Kies je alleen voor de levering van je producten binnen Nederland, of ben je ook geïnteresseerd in de combinatie met andere diensten?

Maatwerk en flexibiliteit

We begrijpen dat elk bedrijf unieke distributiebehoeften heeft. Daarom bieden we maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke eisen en wensen. Of het nu gaat om tijd specifieke leveringen, speciale verpakkingen of een aangepaste route, wij passen ons aan om aan uw behoeften te voldoen. Dit is vanwege ons uitgebreide wagenpark geen enkel probleem, aangezien we altijd de middelen klaar hebben staan om jouw behoeften te voorzien.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Bij Melis Logistics streven we naar perfectie in alles wat we doen. Onze toewijding aan kwaliteit en betrouwbaarheid heeft ons geholpen om een solide reputatie op te bouwen in de sector. Hierdoor hebben we al vele projecten mogen doen! We voegen jou graag aan dit rijtje toe. Onze kwaliteit wordt gewaarborgd door een transparante manier van werken, waarin jij altijd weet wat er met je bestelling gebeurt.

Duurzaamheid en innovatie

Als voorstander van duurzame logistiek streven we naar innovatieve oplossingen die niet alleen efficiënt zijn, maar ook het milieu ten goede komen. Onze distributie maakt gebruik van geavanceerde technologieën en optimaliseren routes om de uitstoot te verminderen en het brandstofverbruik te optimaliseren. We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om onze distributieprocessen te verbeteren en bij te dragen aan een duurzamere toekomst.

Neem contact op voor persoonlijk advies

Als je meer wil weten over onze distributie of als je persoonlijk advies nodig hebt voor je specifieke logistieke uitdagingen, neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met je mee over slimme oplossingen binnen jouw distributie en helpen natuurlijk ook net zo graag met de uitvoering hiervan. Ervaar het zelf bij Melis Logistics: jouw distributie partij.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te overtuigen van onze kwaliteiten.