Expediteur

Kom meer te weten over Melis Logistics

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Melis Logistics: ontmoet jouw expediteur!

Melis Logistics is jouw expediteur en is gespecialiseerd in het optimaliseren van logistieke processen via wegtransport. Als expediteur regelen we het transport van goederen tussen verkoper en koper uitsluitend met behulp van een modern en uitgebreid vrachtwagennetwerk. We beheren het gehele logistieke traject, van opslag tot levering, waardoor een efficiënte en betrouwbare transportoplossing gegarandeerd wordt.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.

Waar kan je op rekenen bij een expediteur?

Bij Melis Logistics, jouw expediteur, kun je rekenen op een uitgebreide service die verder gaat dan enkel het transport van goederen. Als expediteur coördineren en controleren we alle aspecten van de verzending. Dit omvat routeplanning, het laden en lossen van vracht, en het beheren van alle benodigde documentatie. Daarnaast zorgen we voor de naleving van transportwetgeving en veiligheidsnormen, en bieden we oplossingen bij onvoorziene omstandigheden zoals vertragingen of logistieke uitdagingen. Kortom, een expediteur garandeert dat je zending veilig, efficiënt en op tijd zijn bestemming bereikt.

Specifieke kenmerken van freight forwarder

Bij Melis Logistics begrijpen we dat een succesvolle expeditie in het wegtransport unieke kenmerken vereist. Hier zijn enkele specifieke kenmerken van ons werk als freight forwarder, die significante voordelen bieden voor onze klanten:

  • Flexibiliteit: We passen onze diensten aan op de specifieke behoeften van elke klant, ongeacht de complexiteit van de logistieke eisen. Geen levering is ons te gek!
  • Netwerkoptimalisatie: Niet alleen zijn we voorzien van een uitgebreid wagenpark, we beschikken ook nog eens over uitgebreid netwerk die we voor je in kunnen zetten.
  • Risicobeheer: We anticiperen op potentiële risico’s en beheren deze proactief om de veiligheid en tijdigheid van elke zending te waarborgen.
  • Klantenservice: Onze toegewijde klantenservice staat klaar om ondersteuning en advies te bieden op elk moment van het transportproces.

De expertise van Melis Logistics

Melis is al jarenlange een belangrijke speler in de transportbranche. Door de jaren heen hebben we van alles meegemaakt. Deze expertise zetten we graag voor jou in. Als expediteur is expertise over de situatie erg belangrijk. We zijn hierdoor namelijk beter in staat om het overzicht te bewaren en snel te schakelen tussen verschillende oplossingen. We denken actief met jou mee en zetten onze expertise in voor de beste oplossing voor jouw transport.

Maatwerk en flexibiliteit

Bij Melis geloven we er heilig in dat elke levering maatwerk vereist. Elke bestelling is anders! Of we het nou hebben over lastig vervoerbare producten, grote formaten of geconditioneerd transport – wij zorgen ervoor dat jouw producten hun eindlocatie binnen de afgesproken tijd bereiken. We houden hierin altijd rekening met jouw wens, maar leveren ook een kritische blik door aan te geven wat wij de meest wenselijke aanpak vinden. Zo handel je altijd volgens expertise en flexibiliteit!

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Door de jaren heen hebben wij veel verschillende trajecten meegemaakt. Hierin hebben we veel prachtige verhalen mogen meemaken. We voegen jou graag toe aan dit verhaal door een nieuwe samenwerking aan te gaan! Door van Melis Logistics jouw expediteur te maken, kies je voor een allround expediteur die jou volledig ontzorgt. We zorgen ervoor dat jij je brein niet meer hoeft te breken over je transport en dus de focus volledig kan weerleggen op wat jij interessant en écht belangrijk vindt.

Duurzaamheid en innovatie

Als belangrijke speler in de transportbranche vinden we het belangrijk om niet stil te zitten. We zien goed in dat we als expediteur bijdragen aan de slechte staat van het milieu en proberen er daarom ook alles aan te doen om onze ecologische voetafdruk te verminderen. Dit doen we onder andere door slimme pauzes in te lassen in onze rijroutes, daar waar mogelijk elektrisch te rijden en al onze chauffeurs op te leiden volgens deze filosofie. Vind jij het belangrijk dat je je steentje bijdraagt aan een beter milieu, dan helpen we je hier graag bij!

Neem contact op voor persoonlijk advies

Benieuwd naar wat er voor jou mogelijk is? Wij treden graag als expediteur voor je op! Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te overtuigen van onze kwaliteiten.