Geconditioneerd transport

Kom meer te weten over Melis Logistics

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Als het gaat om geconditioneerde voedingsmiddelen is het van groot belang om deze tijdig af te leveren. Melis Logistics vormt de schakel tussen integraal ketenbeheer. Wij verzorgen dagelijks geconditioneerd transport. Voor complete vrachten als groupage zendingen bieden wij een volledige landelijke dekking. Tijdens dit transport is het wenselijk dat er inzicht beschikbaar is Bij ons ben je hiervan verzekerd. Dankzij ons transport heb je nooit te maken met onnodig verlies van kwaliteit. Wij vervoeren alles voor je, van voedingsmiddelen tot aan bloemen, planten, groente en fruit. Om dit in goede banen te leiden is flexibiliteit en een perfect logistiek systeem nodig. Wij beheersen dit proces optimaal.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.

Geconditioneerd transport in binnen- en buitenland

Een perfecte uitvoering van geconditioneerd transport naar de Benelux en Duitsland of Frankrijk is iets waar we ons dagelijks mee bezighouden. Ons team van professionals staat voor je klaar om te voldoen aan al je wensen. Van de vele logistieke bedrijven zijn er slechts een aantal die ook actief zijn in geconditioneerd vervoer. Hiervoor is specifieke kennis vereist. Een paar graden verschil van de ideale temperatuur en het kan zorgen voor onverkoopbare producten. Gelukkig weet Melis Logistics waar we rekening mee moeten houden en zijn we bekend met de regels en wetten op het gebied van geconditioneerd vervoer. Wij beschikken over diverse moderne trailers die geschikt zijn voor dit type transport. Hierdoor hebben we de mogelijkheid flexibel in te spelen op jouw wensen.

Efficiënte dienstverlening

Dankzij onze vele jaren ervaring kunnen we met trots zeggen dat we niet zomaar een transportbedrijf zijn, wij zijn een volwaardige logistieke dienstverlener. Melis Logistics heeft oog voor de specifieke wensen van jou als klant. Een efficiënte dienstverlening, daar verzekeren we je van. Wat je bestemming ook is, wij bereiken deze altijd. Ieder transport volg je op de voet met een track & trace code. Bij ons ben je geen nummertje of zomaar een bedrijf, wij behandelen je als vriend en voor vrienden doe je alles. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die we jou te bieden hebben en wil je meer weten over geconditioneerd transport? Vraag een offerte aan of neem contact met ons op, we vertellen je graag meer.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.