Glastransport

Kom meer te weten over Melis Logistics

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Eén van de goederen die het snelst kapot kunnen gaan tijdens het transport dat zijn goederen die gemaakt zijn van glas. Wil je graag glas of goederen van glas vervoeren? Het is dan belangrijk dat dit met de grootste zorg wordt gedaan. Deskundigheid en ervaring dat is dat wij bieden voor jouw glastransport.

Om het glas op een zo’n zorgvuldig mogelijk manier te kunnen vervoeren maken we gebruik van diverse hulpmiddelen om het glas goed te beschermen tegen krassen en eventueel breken. Dit willen wij natuurlijk voorkomen. Met onze kennis en ervaring weten we precies wat de juiste methode is om glas te transporteren. Om deze reden kunnen wij gerust zeggen dat wij moeiteloos alle denkbare glaspartijen vervoeren van de ene locatie naar de door jouw aangegeven bestemming.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.

Een grote of kleine opdracht

Het maakt voor ons niet uit of het gaat om een kleine of een grote opdracht op het gebied van glas transport. Wij zorgen ervoor dat het glas op een zo’n veilig mogelijke manier wordt getransporteerd en dat het ook nog eens in topstaat overkomt op de door jou aangegeven locatie. Geef aan op welke dag je graag wilt dat het glastransport wordt gedaan en wat de plaats van bestemming is. Middels een track en trace code houden we je op de hoogte van het verloop van het transport, zodat je precies kunt zien waar onze vrachtwagen rijdt.

Certificeringen chauffeurs

Het transporteren van glas is niet iets wat iedereen zomaar kan. Vakmanschap komt van pas. Onze chauffeurs beschikken over de certificeringen die je nodig hebt om op een veilige en betrouwbare manier glas te mogen transporteren. Uiteraard zijn er steeds meer ontwikkelingen in de markt. Deze houden we nauw in de gaten zodat we onze dienstverlening kunnen blijven verbeteren.

Voordelen Melis Logistics

Samenwerken met Melis Logistics? Er zijn diverse voordelen aan. Wij zien jou als onze vriend en daarom gaan we ook voor jou door het vuur. Het transporteren van glas doen we op een zo nauwkeurig mogelijke manier. Daarbij maakt het niet uit wat jouw plek van bestemming in. Onze chauffeurs kennen niet alleen de wegen in Nederland: ook voor transport in de rest van Europa weten ze de weg te vinden.

Meer weten over glastransport?

Glastransport behoort tot ons expertise. Daarom kun je deze klus gerust aan ons overlaten. Heb je nog vragen, wil je meer weten over de mogelijkheden of ben je benieuwd naar de kosten van glastransport? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over het transport van glas.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.