Goederentransport

Kom meer te weten over Melis Logistics

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Goederentransport is een brede verzamelnaam voor alle goederen die je kunt vervoeren van A naar B. Als volwaardige logistieke dienstverlener zetten wij dat ene stapje extra om jouw goederen op een veilige en efficiënte manier te transporteren. Complete vrachten of stukgoed? Wij verzorgen jouw transport tot in de puntjes.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.

Goederentransportmogelijkheden

Elk bedrijf is anders en heeft andere wensen. Zo wil de één een machine vervoeren, terwijl de ander gekoeld drinken wil transporteren. Daarom hebben wij voor elk doel wel een geschikte oplossing. Zo kun je ons inschakelen voor goederenvervoer over de weg in de vorm van:

  • Kooiaap transport
  • ADR transport
  • Semi dieplader transport
  • Autolaadkraan
  • Hoogwaardig transport
  • Koeltransport

Welk transport wens jij graag? Ga met ons in gesprek, bespreek welke goederen je wilt vervoeren en wij zorgen dat er een chauffeur op de door jou aangegeven dag klaarstaat voor het laden van de goederen op de door jou aangegeven locatie.

Waarom kiezen voor Melis Logistics?

Jouw goederen moeten natuurlijk wel in topstaat op de plaats van bestemming komen. Wij ontzorgen je graag en gaan zo zorgvuldig mogelijk met jouw goederen om. Alsof het van onszelf is. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis, weten wij precies hoe wij jouw logistieke klus moeten uitvoeren. Heb je nog speciale wensen? Wil je het transport met spoed vervoeren bijvoorbeeld? Geen enkel probleem. Wij pakken jouw uitdaging graag met beide handen aan. Daarbij houden we de diverse ontwikkelingen nauw in de gaten en spelen hierop in. Zo kunnen we zo effectief mogelijk te werk gaan.

Nationaal en internationaal

Jouw goederen vervoeren? Dat kan zowel in Nederland en in het buitenland. Onze chauffeurs weten overal de weg te vinden. Naast het feit dat we gespecialiseerd zijn in ritten binnen de Benelux en Duitsland, kun je ons ook zien als een belangrijke speler op de Europese markt.

Certificering

Wij vinden het belangrijk dat om kwaliteit te leveren. Zo investeren we graag in certificering en opleiding, zodat al onze medewerkers goed opgeleid en gekwalificeerd zijn. Bovendien zijn onze chauffeurs helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied. Wij willen alleen het beste voor jouw bedrijf of organisatie. Daar pleiten wij voor.

Ook interesse in goederentransport?

Zie je een samenwerking wel zitten? Neem gerust contact met ons op, deel je wensen en wij spelen hier op in. Klanten staan bij ons hoog in het vaandel en nemen we dan ook uiterst serieus. Wij zetten ons daarom voor de volle 100% in om jouw opdracht naar alle tevredenheid uit te voeren. Heb je nog vragen? Stel ze aan ons, wij vertellen je graag meer over ons bedrijf en onze diensten.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.