• Melis Internationaal Transportbedrijf | Facebook
  • Melis Internationaal Transportbedrijf | Linkedin
  • Melis Internationaal Transportbedrijf | Twitter
WORD JIJ ONZE
NIEUWE COLLEGA?
WORD JIJ ONZE
NIEUWE COLLEGA?

Kooiaap transport

Kooiaap bij Melis Transport

Veel relaties hebben al naar tevredenheid gebruik gemaakt van ons kooiaap transport. Zo’n heftruck is erg handig, omdat u nu altijd in staat bent goederen te laden en te lossen. En het kost geen extra ruimte, want de kooiaap is simpel mee te nemen op iedere wagen.

kooiaap-transport-melis2 NL

De voordelen kooiaap transport

Niet alleen is een kooiaap snel gebruiksklaar (binnen een minuut), ook geeft deze heftruck u veel flexibiliteit. Het wachten is voorbij, u kunt meteen laden en lossen. De kooiaap is bovendien eenvoudig te bevestigen achter op de vrachtwagen.

Mogelijkheden

Met onze kooiaap heeft u tal van mogelijkheden. Met de steunpoten tilt u ook extra zware goederen, tot wel 2.500 kilogram. De kooiaap is daarnaast voorzien van uitschuifbare lepels . Daarmee heeft het apparaat een extra groot bereik. De mast heeft een hefhoogte van drie meter. En met rijwielaandrijving is deze heftruck geschikt voor zeer uiteenlopende terreinen. De klappoten zorgen er bovendien voor dat hij ook op een motorwagen met laadklep uitstekend kan worden ingezet. Kortom: met kooiaap transport beschikt u over een multifunctioneel apparaat waarmee u zo’n beetje alle vracht snel en efficiënt op de juiste plek krijgt.

Wilt u gebruik maken van een van onze kooiapen, of wilt u graag meer informatie over kooiaap transport? Laat het ons dan zeker weten. Wij beantwoorden uw vragen met alle plezier. Vul bijvoorbeeld het formulier aan de rechterkant van deze pagina in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Ook beschikbaar in: Engels Duits

Beoordeel deze pagina Geef uw oordeel aan middels sterren en help ons te verbeteren

4 (80%) 7 votes
Copyright © 2017 Melis transport