Logistiek dienstverlener

Kom meer te weten over Melis Logistics

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Leer meer over logistieke dienstverlening

Zoek je een partner die jouw volledige logistiek uit handen neemt? Bij Melis Logistics hebben we alles in huis om jouw logistieke proces van A tot Z te verzorgen. Of het nu gaat om het efficiënter maken van je logistieke keten, betrouwbare en snelle leveringen of innovatieve oplossingen in transport en logistiek; wij staan voor je klaar. Met meer dan 100 jaar ervaring weten we precies hoe we jouw logistiek kunnen optimaliseren. Waar je ook heen wilt met je goederen, van lokale leveringen tot internationaal transport, Melis Logistics maakt het mogelijk.

  • Grote opslaglocatie in Duiven
  • Goed warehouse management systeem
  • Gespecialiseerd in het lossen en laden van diverse soorten containers
  • 24/7 bewaking over je goederen
  • Zekerheid van opslag onder goede condities
  • Just-in-time distributie mogelijkheden

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.

Dit houdt onze logistieke dienstverlening in

Onze logistieke dienstverlening omvat meer dan alleen transport. Van warehousing in ons moderne magazijn in Duiven tot specifieke diensten zoals ADR transport en koeltransport; we bieden een totaalpakket. Onze faciliteiten zijn uitgerust met de nieuwste technologieën voor opslag en beheer van jouw goederen, inclusief 24/7 beveiliging en barcode scanning voor optimale traceerbaarheid. En met onze flexibele just-in-time distributiemogelijkheden zorgen we ervoor dat jouw goederen altijd op het juiste moment op de juiste plaats zijn.

De voordelen van onze logistieke dienstverlening

Waarom kiezen voor Melis Logistics? Omdat wij geloven in een persoonlijke aanpak. We gaan samen met jou op zoek naar de meest efficiënte logistieke oplossingen, afgestemd op jouw specifieke wensen en behoeften. Of je nu een kleine ondernemer bent of een groot bedrijf, wij bieden maatwerk en flexibiliteit in elke stap van het proces. En dat niet alleen; onze scherpe tarieven en betrouwbare dienstverlening maken ons de ideale partner voor al jouw logistieke uitdagingen.

.

De expertise van Melis Logistics

Om onze beloften waar te maken, zetten we in op kwaliteit en deskundigheid. Onze medewerkers zijn betrokken en blijven zich constant ontwikkelen om jou de beste service te bieden. Dankzij onze uitgebreide ervaring en brede dienstenpakket kunnen we elke logistieke uitdaging aan. Van transport tot warehousing en alles daartussenin; bij Melis Logistics is jouw logistiek in deskundige handen.

Maatwerk en flexibiliteit

Bij Melis Logistics begrijpen we dat elke klant uniek is. Daarom luisteren we naar jouw wensen en werken we samen aan logistieke oplossingen die perfect aansluiten bij jouw bedrijf. Flexibiliteit, maatwerk en een persoonlijke benadering staan centraal in onze aanpak. Laat ons weten wat je nodig hebt, en wij zorgen ervoor.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Kiezen voor Melis Logistics betekent kiezen voor zekerheid. Met onze betrouwbare dienstverlening, moderne faciliteiten en jarenlange ervaring zijn we de partner die jouw bedrijf vooruit helpt. We zijn trots op de relaties die we hebben opgebouwd met onze klanten en streven ernaar om altijd de beste logistieke oplossingen te bieden.

Innovatie in logistieke dienstverlening

Innovatie staat bij ons hoog in het vaandel. We zijn constant op zoek naar nieuwe manieren om onze logistieke processen te verbeteren en te vereenvoudigen. Dit doen we niet alleen voor onszelf, maar vooral voor jou. Zo zorgen we ervoor dat jouw logistiek altijd een stap voor blijft.

Ontdek wat onze logistieke dienstverlening voor jou kan betekenen!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Of heb je specifieke vragen over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op. Onze experts staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en samen te kijken naar de beste logistieke oplossingen voor jouw bedrijf.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.