Logistiek dienstverlener

Kom meer te weten over Melis Logistics

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Logistieke dienstverlening

Ben je op zoek naar een professionele en ervaren logistiek dienstverlener waar jij met een gerust hart al jouw logistieke activiteiten aan uit kunt besteden? Bij Melis Logistics ben je aan het juiste adres! Wij zijn een volwaardige logistieke dienstverlener met meer dan 100 jaar ervaring in de logistieke dienstverlening. Ooit klein begonnen, hebben we in de afgelopen ruim 100 jaar onze logistieke dienstverlening steeds een stapje verder uitgebreid en verbeterd. Zo kun je bij ons terecht voor nationaal en internationaal transport, warehousing en alles wat daarbij komt kijken. Geen enkel logistiek vraagstuk is ons te ingewikkeld. Wij zijn dé logistiek dienstverlener die jouw compleet van A tot Z kan ontzorgen.

We zijn groot genoeg om een hoge betrouwbaarheid en een efficiënte logistieke dienstverlening te garanderen en klein genoeg om flexibel te werk te gaan. De wensen van jou als klant stellen we altijd centraal. Voor elk logistiek vraagstuk bieden wij een oplossing op maat. Geheel afgestemd op de wensen en verwachtingen die jij hebt van onze logistieke dienstverlening. Kortom: bij Melis Logistics ben je in goede handen!

  • Grote opslaglocatie in Duiven
  • Goed warehouse management systeem
  • Gespecialiseerd in het lossen en laden van diverse soorten containers
  • 24/7 bewaking over je goederen
  • Zekerheid van opslag onder goede condities
  • Just-in-time distributie mogelijkheden

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.

Ons dienstenpakket als logistieke dienstverlener

Als logistieke dienstverlener bieden we een compleet en allesomvattend dienstenpakket aan op het gebied van logistieke dienstverlening. Vaak wordt er gedacht dat logistieke dienstverlening hetzelfde is als transport. Laten we deze verwarring meteen maar uit de wereld helpen: transport is slechts een klein, maar wel essentieel onderdeel van logistieke dienstverlening. Naast transport biedt een logistiek dienstverlener ook nog andere logistieke diensten aan.

Moderne warehouse in Duiven

Zo kun je bij Melis Logistics naast nationaal, internationaal en speciaal (ADR, kooiaap, frigo en hoogwaardig) transport ook terecht voor warehousing. Onze warehouse is gevestigd in Duiven en biedt mogelijkheden voor op- en overslag, crossdocking, barcode scanning, EDI (Electronic Data Interchange), voorraadbeheer en VAL (Value Added Logistics) en VAS (Value Added Services). Kortom, voor een compleet pakket aan logistieke dienstverlening zit je bij Melis Logistics helemaal goed!

.

Transport mogelijkheden van onze logistieke dienstverlening

Hoe je het ook wendt of keert, transport is én blijft een belangrijk onderdeel van onze logistieke dienstverlening. De mogelijkheden zijn eindeloos. Je kunt ons inschakelen voor de volgende diensten:

Ons aanbod afgestemd op jouw vraag

Nationaal of internationaal, Melis Logistics weet iedere bestemming te bereiken. De grootte van de order doet er voor ons niet toe, iedere rit rijden we met uiterste precisie. Wij begrijpen wat jouw organisatie nodig heeft en passen ons aanbod aan op jouw vraag. Wij verzorgen ook aanvullende transportmogelijkheden. Een voorbeeld hiervan is kooiaap transport. Dit is een losse heftruck die achterop elke vrachtwagen bevestigd kan worden. Ook koeltransport maakt een belangrijk onderdeel uit van ons dienstenpakket als logistiek dienstverlener. Dankzij ons koeltransport zorgen wij ervoor dat verse voedingsmiddelen ook echt vers in het schap liggen. En dat is dan nog maar een kleine greep uit alle transportmogelijkheden van onze logistieke dienstverlening.

Warehousing mogelijkheden van onze logistieke dienstverlening

Binnen de logistieke dienstverlening speelt de op- en overslag van jouw goederen in ons magazijn ook een grote rol. Melis biedt flexibele mogelijkheden voor op- en overslag. Op deze manier kun jij je optimaal focussen op je kernactiviteiten, wij verzorgen de rest voor je. Andere warehousing diensten die wij jou als logistieke dienstverlener aanbieden, zijn:

Bij crossdocking worden de goederen niet in onze warehouse opgeslagen, maar worden ze rechtstreeks van de inkomende trailer in het vertrekkende transportmiddel geplaatst. Deze vorm van logistieke dienstverlening is vooral geschikt voor de food sector en andere sectoren waarbij de versheid van de goederen gegarandeerd moet worden. Met onze Value Added Logistics en Value Added Services diensten gaan we een stapje verder door extra logistieke waarde aan jouw goederen toe te voegen. Informeer eens naar de mogelijkheden binnen onze logistieke dienstverlening!

Melis Smart Logistics: van 1PL tot 4PL

Melis Logistics is jouw 1PL, 2PL, 3PL én 4PL logistieke dienstverlener. Dankzij Melis Smart Logistics is het mogelijk om jouw volledige logistieke keten aan ons uit te besteden. Zo hoef je voor jouw logistieke dienstverlening niet meerdere partijen in te schakelen. Melis Logistics is dé alles-in-één logistiek dienstverlener voor een complete ontzorging op logistiek gebied! Ook goed om te weten: om de communicatie kort en duidelijk te houden heb je contact met één professional.

Benieuwd naar alle mogelijkheden van onze logistieke dienstverlening?

Wij leveren kwaliteit. Melis is dé logistiek dienstverlener die jou ontzorgt, van A tot Z. Wat je wensen ook zijn: spoedtransport, compleetvrachten, distributieritten, 24 uursservice, crossdocking, VAS/VAL, wij realiseren het voor je. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Vul ons contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de mogelijkheden van onze logistieke dienstverlening met jou te bespreken. Je kunt ons ook bellen op +31 (0) 26 36 11 333 of een mailtje sturen naar info@melislogistics.nl.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.