Logistiek dienstverlener

Kom meer te weten over Melis Logistics

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Op zoek naar een volwaardige logistieke dienstverlener? Dan ben je bij Melis Logistics aan het juiste adres. Met bijna meer dan 100 jaar ervaring zijn wij groot genoeg om een hoge leverbetrouwbaarheid en een efficiënte dienstverlening te garanderen en klein genoeg om flexibel te werk te gaan. Wij verzorgen jouw transport zowel nationaal als internationaal. De wensen van jou als klant stellen we altijd centraal. Voor elke vracht bieden we een oplossing op maat. Kortom: elk transport is bij Melis is goede handen.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.

Transport mogelijkheden

Vertel ons telefonisch of via de website om wat voor vracht het gaat en laat weten wat je wensten zijn. Wij vertellen je vervolgens alles over de eindeloze mogelijkheden. Om de communicatie kort en duidelijk te houden heb je contant met één professional. Je kunt ons inschakelen voor de volgende diensten:

  • Nationaal transport
  • Internationaal transport
  • Kooiaap transport
  • ADR transport
  • Semi dieplader transport
  • Autolaadkraan transport
  • Hoogwaardig transport
  • Koeltransport
  • Warehousing

Nationaal of internationaal, Melis weet iedere bestemming te bereiken. De grootte van de order doet er voor ons niet toe, iedere rit rijden we met uiterste precisie. Wij begrijpen wat jouw organisatie nodig heeft en passen ons aanbod aan op jouw vraag. Wij verzorgen ook aanvullende transportmogelijkheden. Een voorbeeld hiervan is kooiaap transport. Dit is een losse heftruck die achterop elke vrachtwagen bevestigd kan worden. Ook koeltransport maakt een belangrijk onderdeel uit van onze logistieke dienstverlening. Dankzij ons koeltransport zorgen wij ervoor dat verse voedingsmiddelen ook echt vers in het schap liggen. Binnen de logistieke tak speelt de op- en overslag van jouw goederen in ons magazijn ook een grote rol. Melis biedt flexibele mogelijkheden voor op- en overslag. Op deze manier kun jij je optimaal focussen op je kernactiviteiten, wij verzorgen de rest voor je.

Melis Logistics levert kwaliteit

Wij leveren kwaliteit. Melis is dé logistieke dienstverlener die jou ontzorgt, van A tot Z. Wat je wensen ook zijn: spoedtransport, compleetvrachten, distributieritten of 24-uursservice, wij realiseren het voor je. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Vul ons contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.