Machine transport

Kom meer te weten over Melis Logistics

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Machinetransport

Het vervoeren van machines, ook wel machinetransport genoemd, is een vak apart. Een machine is vaak een groot apparaat dat in veel gevallen ook nog eens erg zwaar is. Dit maakt het er niet makkelijker op om de machine van de ene plaats naar de andere plaats te krijgen. Om een machine in topstaat van A naar B te vervoeren, heb je diverse hulpmiddelen nodig. Melis Logistics beschikt over de juiste middelen om jouw machines naar de door jou aangegeven plek van bestemming te vervoeren. Besteed jouw machinetransport uit aan Melis Logistics en je weet zeker dat jouw machines ongeschonden op de plek van bestemming aankomen. Beschik je niet over de juiste middelen om het vervoer van jouw kostbare machines zelf te verzorgen? Melis Logistics helpt je uit de brand met professioneel machinetransport. Wij zijn een allround logistieke dienstverlener waar je op kunt bouwen én vertrouwen.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.

Wat is machinetransport?

Onder machinetransport verstaan we het transport van machines. Machines zijn vaak groot en log en kunnen daardoor niet zo eenvoudig vervoerd worden. Het transporteren van machines is dan ook een lastige logistieke klus waarbij er met veel verschillende aspecten rekening dient te worden gehouden. Denk bijvoorbeeld aan het gewicht, maar ook aan de afmetingen van de machine. In de meeste gevallen zijn de machines zo zwaar en groot dat het een hele klus is om de machines in de vrachtwagen te laden. Om over het uitladen op bestemming nog maar te zwijgen. Om dit soort zware machines toch van A naar B te krijgen, wordt er vaak speciaal machinetransport ingezet. Hiervoor worden speciale vrachtwagens gebruikt. Ook bij Melis Logistics beschikken we over de juiste vrachtwagens om machinetransport voor jou te kunnen verzorgen.

Compleet en snel machinetransport

Heb je machines die je wilt vervoeren naar een andere plek? Het vervoeren van machines is iets wat alleen is weggelegd voor specialisten. Melis Logistics heeft jarenlange ervaring met het transporteren van uiteenlopende goederen, waaronder ook machines. Met onze heftrucks zorgen wij ervoor dat de machines voorzichtig in de vrachtwagen worden gezet. Uiteraard zorgen we er naderhand voor dat jouw machines met onze heftruck op de perfecte plek worden gezet. Precies zoals jij dat wilt en wenst. Dat is de service die wij met ons machinetransport bieden.

Waarom kiezen voor Melis Logistics voor machinetransport?

Machine transport is niet iets wat je door elk bedrijf kunt laten uitvoeren. Laat het vervoeren van jouw machines altijd uitvoeren door een professioneel transportbedrijf dat ook echt machinetransport als dienst aanbiedt. Je wilt immers niet hebben dat er onderweg iets met je machines gebeurt. Of dat de machines beschadigd raken tijdens het transport. Bij machinetransport is het erg belangrijk dat er zo zorgvuldig mogelijk te werk wordt gegaan. Dankzij onze kennis en ervaring weten wij hoe we een machine in topconditie kunnen vervoeren. Daarbij maakt het niet uit om wat voor een soort machine het gaat. Wij zorgen voor een optimale bescherming. Wij gaan met jouw machines om alsof het onze eigen goederen zijn.

Nationaal en internationaal machinetransport

Van Groningen tot aan Maastricht en van Enschede tot aan Amsterdam; voor machinetransport komen wij door heel het land. Maar dat is nog lang niet alles. Want wij gaan zelfs de grens over. Wij zijn niet alleen een belangrijke speler op het gebied van nationaal transport; ook op internationaal vlak staan we bekend als een belangrijke logistieke partner. Kortom, voor nationaal en internationaal machinetransport moet je bij Melis Logistics zijn. Wij zijn een betrouwbare partner met jarenlange ervaring. Er is geen enkel soort vervoer waar wij onze hand niet voor omdraaien. Of het nu gaat om het vervoeren van gevaarlijke goederen, gekoelde en diepgevroren producten of hoogwaardige goederen als machines; Melis Logistics is jouw partner in transport. Goed om te weten: je ontvangt altijd een track en trace code zodat je het transport van jouw machine(s) op de voet kunt volgen.

De juiste certificering en jarenlange ervaring

Het transporteren van machines gebeurt altijd op een zo’n effectief en efficiënt mogelijke manier. Verder staat veiligheid erg hoog in het vaandel bij ons. Het blijven immers zware, grote goederen die over de weg getransporteerd moeten worden waar ook andere mensen aan het verkeer deelnemen. Veiligheid staat bij ons voorop wanneer we het hebben over machinetransport. Onze specialisten hebben flink veel ervaring met het transporteren van machines. Bovendien beschikken ze over de juiste papieren om machinetransport op een veilige en verantwoorde manier te kunnen verzorgen. Hierdoor kunnen wij jou verzekeren dat jouw machines helemaal in topstaat arriveren op de door jou aangegeven bestemming.

Machinetransport laten uitvoeren door Melis Logistics?

Wil je ook profiteren van de zekerheid en efficiëntie van Melis Logistics op het gebied van machinetransport? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Als professionele logistieke dienstverlener met jarenlange ervaring in het machinetransport, staan we altijd voor jou klaar om jouw machines van A naar B te transporteren. Wij pakken jouw opdracht graag met beide handen aan. Heb je nog bepaalde wensen? Geef die dan aan ons door zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Klanttevredenheid vinden wij erg belangrijk. Heb je nog vragen over ons machinetransport? Stel ze gerust, want wij helpen je graag verder!

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.