Machine transport

Kom meer te weten over Melis Logistics

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Het vervoeren van machines, dat is een vak apart. Een machine is vaak een groot apparaat dat in veel gevallen ook nog eens zwaar is. Om een machine in topstaat van A naar B te vervoeren heb je diverse hulpmiddelen nodig. Melis Logistics beschikt over de juiste middelen om jouw machines naar de door jou aangegeven plek van bestemming te vervoeren.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.

Compleet en snel machinetransport

Heb je machines die je wilt vervoeren naar een andere plek? Machine transport is iets wat alleen is weggelegd voor specialisten. Melis Logistics heeft jarenlange ervaring met het transporteren van goederen, waaronder machines. Met onze heftrucks zorgen wij ervoor dat de machines in de vrachtwagen worden gezet en uiteraard zorgen we naderhand dat we jouw machines met onze heftruck op de perfecte plek worden gezet. Dat is de service die wij bieden.

Waarom kiezen voor Melis voor machine transport?

Machine transport is niet iets wat je door elk bedrijf kunt laten uitvoeren. Bij machine transport is het belangrijk dat je er zo zorgvuldig mogelijk te werk wordt gegaan. Dankzij onze kennis en ervaring weten wij hoe we een machine in topconditie kunnen vervoeren. Daarbij maakt het niet uit om wat voor een soort machine het gaat. Wij zorgen voor een optimale bescherming. Wij gaan met jouw machines om alsof het onze eigen goederen zijn.

Nationaal en internationaal

Van Groningen tot aan Maastricht: voor machine transport komen wij door heel het land. Maar dat is niet alles: wij gaan zelfs de grens over. Wij zijn niet alleen een belangrijke speler op het gebied van nationaal transport: ook op internationaal vlak staan we bekend als een belangrijk Je ontvangt altijd een track en trace code zodat je het transport van jouw machine op de voet kunt volgen.

Certificering

Het transporteren van machines gebeurt altijd op een zo’n effectief en efficiënt mogelijke manier. Verder staat veiligheid altijd hoog in het vaandel. Onze specialisten beschikken over de juiste papieren en hebben flink veel ervaring met het transporteren van machines. Hierdoor kunnen wij jou verzekeren dat jouw machines helemaal in topstaat arriveren op de door jou aangegeven bestemming.

Machine transport uitvoeren door Melis Logistics

Wil je ook profiteren van de zekerheid en efficiëntie van Melis Logistics op het gebied van machine transport? Neem gerust contact met ons op en we staan voor jou klaar om jouw machines te transporteren. Heb je nog bepaalde wensen? Klanttevredenheid staat bij ons centraal: en wij pakken jouw opdracht dan ook met beide handen aan. Heb je nog vragen? Stel ze gerust en we helpen je graag verder.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.