Melis Logistics en Lidl

Kom meer te weten over Melis Logistics

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Duurzame samenwerking in actie 

Melis Logistics werkt nauw samen met Lidl om de ecologische voetafdruk van logistieke operaties te verminderen. Sinds het begin van onze samenwerking hebben we diverse alternatieve brandstoffen in gebruik genomen om onze leveringen voor Lidl duurzamer te maken. Momenteel rijden wij elektrisch, op LNG en sinds kort ook op HVO100 voor Lidl. Deze inzet voor duurzame brandstoffen onderstreept onze toewijding aan innovatie en milieuvriendelijkheid in de logistieke sector. 

Naast het gebruik van alternatieve brandstoffen, hebben we ook andere stappen ondernomen om de duurzaamheid te bevorderen. We optimaliseren onze routes om brandstofverbruik te minimaliseren en CO2-uitstoot te verminderen. Bovendien investeren we in moderne, energiezuinige voertuigen en implementeren we geavanceerde technologieën voor real-time monitoring van onze emissies. Deze maatregelen helpen ons om proactief bij te dragen aan de duurzaamheidsdoelstellingen van Lidl en tegelijkertijd onze eigen ecologische impact te verkleinen. 

Onze samenwerking met Lidl is een perfect voorbeeld van hoe partnerschappen in de logistieke sector kunnen leiden tot significante milieuwinst en kostenbesparingen. Door samen te werken, boeken we vooruitgang richting een groenere toekomst, waarbij we niet alleen voldoen aan de duurzaamheidsdoelstellingen van Lidl, maar ook onze eigen toewijding aan innovatie en milieuvriendelijkheid versterken. We zijn trots op deze samenwerking en blijven streven naar verdere verbeteringen in duurzaamheid en efficiëntie binnen de logistieke sector. 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.