Al acht jaar vaste prik voor Melis

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Het moge duidelijk zijn: bij Melis Transport verleggen we zowel letterlijk als figuurlijk graag onze grenzen en gaan we uitdagingen vol goede moed aan. Een mooi voorbeeld hiervan is het ontstaan van onze vaste lijn van Nederland naar Frankfurt en Mannheim.

Samen doorgaan
Bij Melis houden we onze blik altijd vol vertrouwen op de toekomst gericht, ook in 2009 ten tijde van de economische crisis. We beleefden een lastige periode, maar vochten samen onze weg terug met behulp van goede bedrijfsvoering en goed ondernemerschap. Er brak zelfs een punt aan dat we in staat waren om met een soepele overgang, dat wil zeggen zonder discontinuïteit in het transport, het transportbedrijf Ter Heerdt-Reijmer in zijn geheel over te nemen. Zelf zagen zij namelijk geen toekomst meer in hun bedrijf. Melis nam zowel het personeel als verschillende werkzaamheden en materieel over. Dit zorgde er onder andere voor dat ons wagenpark werd uitgebreid met vier auto’s en zeven trailers.

Dagelijks naar Duitsland
Deze overname heeft Melis Transport de kans gegeven om te groeien en onze marktpositie te verstevigen. Tegelijkertijd kregen we hiermee de kans om ons netwerk in Duitsland uit te breiden. Sinds de overname rijdt Melis namelijk dagelijks tussen Nederland en Frankfurt en Mannheim. Dit zou u bekend voor kunnen komen, want het staat ook vermeld op een aantal van onze trailers. Met de toegenomen import uit Duitsland wordt bovendien het Nederlandse netwerk versterkt. In de acht jaar dat we nu al op deze vaste lijn naar Duitsland rijden, hebben we heel wat ervaring opgedaan. We kennen de route en alles wat erbij komt kijken op ons duimpje. U bent bij Melis dan ook aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar een betrouwbaar, flexibel en kwalitatief hoogstaand transportbedrijf voor uw transport van Nederland richting Frankfurt en Mannheim!

Deel dit bericht met vrienden en familie