Binnenkort vindt u nóg meer Melis op de weg!

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Het kan u bijna niet ontgaan zijn: Melis Logistics maakt een prachtige groei door. De afgelopen maanden werd er in de nieuwsberichten al gesproken over diverse uitbreidingen, van eigen mogelijkheden tot letterlijke, vergrootte opslagruimte en dat is niet voor niets.

Wij streven ernaar om dátgene op het gebied van logistieke dienstverlening aan te bieden, waarvan wij denken dat onze klant het ook maar een klein beetje wenst. Inmiddels kunnen wij trots zeggen dat deze denkwijze loont. Want hoewel wij al jarenlang een prachtige klantenkring hebben, weten steeds meer nieuwe contacten ons te vinden. Deze mooie ontwikkelingen vragen natuurlijk om uitbreiding van ons huidige transport, wat begin september daadwerkelijk gerealiseerd wordt.

Logistieke samenwerkingen voor een mooie toekomst
Iedere relatie wordt gekoesterd. Wij hechten veel waarde aan relaties die soms wel tientallen jaren teruggaan, maar worden ook enthousiast van het aanleggen van nieuwe contacten. Met alle mooie samenwerkingen die wij mogen ervaren, mogen wij ons dan ook enorm in onze handen knijpen. Als gevolg van de uitgebreide klantenkring zijn de huidige transportmiddelen echter niet meer voldoende toereikend voor het ontstane meerwerk. Wij realiseren ons maar al te goed dat dit een luxepositie is, die wij zeker niet alleen zouden kunnen behalen, en zijn hier dan ook enorm dankbaar voor. Dat de stijgende lijn ook in de tijd van de brand doorgezet kon worden, resulteerde in een droom die uitkwam. Dankzij klanten en medewerkers is- en blijft Melis in staat om te groeien en te ontwikkelen, iedere dag weer.

Nieuwe Volvo vrachtwagens
Om de groei ook op de weg goed bij te kunnen benen, levert Harbers Trucks begin september drie nieuwe Volvo vrachtwagens. De fullservice Renault en Volvobedrijfswagendealer uit Duiven voorzag Melis eerder al van een aantal krachtige wagens en ook bij de levering van deze drie Zweedse vrachtwagens blijft het niet. Op dit moment staan er maar liefst acht Volvo trucks in bestelling die Harbers dit najaar nog bij Melis voor de deur parkeert. Zo zijn wij voorzien van voldoende middelen om u snel en secuur van dienst te kunnen zijn én te blijven. En dat het aangaan van nieuwe- en het uitbreiden van bestaande samenwerkingen met onze klanten ook positieve gevolgen heeft voor het contact met onze leveranciers is toch fantastisch?

Helpt u ons de drukte aan te kunnen en stapt u graag in onze rood/gele krachtpatser? Bekijk hier onze openstaande vacatures!

Deel dit bericht met vrienden en familie