De Melis Driving Academy mag weer van start!

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Wij mogen weer nieuwe chauffeurs opleiden! Vanaf september gaat er een nieuwe club gedreven leerlingen de schoolbanken van onze opleiding in. Covid19 gooide roet in het eten van de vorige groep, des te gemotiveerder de klas van 12 van start kan!

Nieuwe aanwas

Wij hebben in de lockdown natuurlijk niet stilgezeten. De Melis familie blijft doorgroeien, opleiden en in mogelijkheden denken. Groot feest was het dan ook toen Richard Haas zich bij ons aansloot als nieuwe rijinstructeur. Ook Ted Vriend sloot zich onlangs aan, hij zal de rol van mentor bekleden. Welkom Richard en Ted! Onze enige echte, eigen Robert Hall is doorgestroomd naar de functie van mentor.

Opleiding en training

Deze collega’s gaan als team samenwerken om de nieuwe lichting chauffeurs goed voorbereid de weg op te kunnen sturen. Zodat ze zich verder kunnen ontwikkelen als echte logistiek professionals.

In ons tijdelijke nieuwe pand hebben wij een klaslokaal volledig ingericht om de theorieonderdelen voor nieuwe chauffeurs te kunnen volgen. Daarnaast hebben we een ruimte ingericht om onze huidige chauffeurs te trainen.

In de nabije toekomst is het de bedoeling ook ons warehousepersoneel op te leiden en bij te scholen zodat we ‘Melisproof’ de toekomst in kunnen. De Melis Driving Academy kunnen we dan omdopen tot Melis Academy waar alle interne opleiding worden verzorgd. Hoe tof is dat?!

Deel dit bericht met vrienden en familie