De nieuwe (food)truck van Melis Logistics

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Met bakwagens zit het wel snor bij Melis Logistics, dat is niets nieuws. Toch tilt Marwin Melis het fenomeen bakwagens naar een heel ander niveau, want bakken, dat kan-ie: de nieuwe frietwagen die de harde werkers iedere vrijdag voorziet van een hap uit de frituur.

Een foodtruck in een Melis-jasje

Hoewel Melis Logistics tegenwoordig deels draait vanaf de Dijkgraaf en deels vanaf het pand aan de Impact, willen we iedereen natuurlijk kunnen voorzien van een broodje frikandel of kroket op de vrijdagmiddag. Er is namelijk niemand die de bakkunsten van Ton wil (en kan) missen. De toppers van Truckherstel hebben de wagen voorzien van een fantastische lik verf en een mooi nieuw uiterlijk, dus de wagen kan in stijl worden ingezet voor trips van de Dijkgraaf naar Impact, naar andere standplaatsen en natuurlijk onze klanten.

Vrijdagmiddagborrel

De patatwagen past meer bij Melis Logistics dan je misschien denkt. Buiten het feit dat een snack uit de frituur altijd met open armen wordt ontvangen, heeft Marwin namelijk altijd met veel plezier in de snackbar gewerkt voordat hij aan het roer van Melis Logistics kwam te staan. Daarnaast sluit de foodtruck naadloos aan op de kernwaarden die zo belangrijk zijn binnen het bedrijf. Want wat zorgt er nou meer voor saamhorigheid dan met z’n allen genieten van deze creatieve manier van de VrijdagMiddagBorrel?

Deel dit bericht met vrienden en familie