De sterren van Melis

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Ze blijven vaak onopgemerkt in het donker, maar als de meeste mensen slapen, zijn zij hard aan het werk. Deze aparte tak van sport is dan ook niet voor iedereen weggelegd. Daarom wordt het tijd hen eens in de schijnwerpers te zetten: onze nachtchauffeurs!

Melis voor Rensa
Melis Transport is gespecialiseerd in nationale distributie en biedt daarbij een 24-uursservice aan. Onze chauffeurs zijn onder andere onderweg om de nachtdistributie te verzorgen voor Rensa, een grote Nederlandse landelijke aanbieder van producten op het gebied van verwarming en ventilatie. Melis Transport verzorgt voor Rensa de nachtdistributie in Doetinchem, waar zich de centrale dienst bevindt die alle logistieke handelingen en activiteiten rondom het grootgoed verzorgt. Hierbij hebben onze chauffeurs hun navigatiesysteem amper nodig: in heel Nederland kennen zij uitstekend de weg.

Uitgebreide mogelijkheden en ervaring
Wij vertrouwen volledig op onze chauffeurs die er ook ’s nachts voor zorgen dat ze gefocust blijven om samen hetzelfde doel te behalen. Bij deze ritten is van alles mogelijk: zowel compleetvrachten als distributieritten, zoals we doen voor Rensa, en spoedtransport. Hierbij kan bovendien gebruik gemaakt worden van een kooiaap, om alles nog sneller en efficiënter te laten verlopen. Een team met tien à twaalf wagens in de nacht en eentje overdag zorgt ervoor dat alles op tijd geleverd wordt. Het familiebedrijf Melis Transport is ondertussen erg sterk en ervaren met nachtdistributie en helpt u hier ook graag bij! Samen kom je immers verder!

Meer informatie over onze distributie vindt u hier: https://www.melislogistics.nl/transport-en-logistiek/distributie/. Voor meer informatie over Rensa kunt u hier terecht: http://www.rensa.nl/.

 

Deel dit bericht met vrienden en familie