De stille krachten achter onze organisatie

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Melis Logistics staat geen dag stil. Achter de schermen van alle beweging die we aanjagen, schuilt een team van enthousiaste specialisten. Iedere collega pakt verantwoordelijkheid binnen het vakgebied waarin hij of zij uitblinkt. Van het customer serviceteam tot de wagenparkbeheerder en van de administratief medewerker tot onze logistieke planners; ze doen er alles aan om de werkzaamheden zo gestroomlijnd mogelijk te laten verlopen. Met die support kunnen onze klanten versnellen, zodat ook zij geen dag stilstaan.

Kennismaken met het team

Omdat we het belangrijk vinden dat je weet bij wie je terecht kunt, en omdat we deze onmisbare schakels binnen onze organisatie een gezicht willen geven, stellen we het team graag aan je voor. Via de nieuwe pagina op onze website kom je terecht bij alle medewerkers die bij ons op kantoor werken. Via deze weg vind je ook de contactgegevens van de persoon die je zoekt, zodat je snel terecht kunt bij degene die je nodig hebt.

Onze vacaturepagina

Regelmatig komen er bij Melis Logistics vacatures vrij. We blijven groeien en er zijn steeds meer krachten nodig om die groei mogelijk te maken. Daarom nemen we regelmatig nieuwe medewerkers in dienst en worden er nieuwe functies binnen de organisatie gecreëerd. Zo heb je bijvoorbeeld onlangs kunnen lezen dat Bram zichzelf sinds een aantal maanden Business Analist mag noemen, een functie die niet eerder vervuld werd binnen onze organisatie.

Zie jij jezelf als lid van de hechte Melis Logistics familie? Houd onze vacatures dan goed in de gaten. Er komen regelmatig nieuwe vacatures online te staan. Misschien sta je binnenkort wel te schitteren op onze teampagina.

Deel dit bericht met vrienden en familie