De sturende krachten tussen directie en teamleiders

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

De Gelderlander kopte deze week al iets over de groei die we als Melis Logistics doormaken. Maar naast de zoektocht naar een grotere vestiging, was er ook steeds meer behoefte aan een nieuwe schakel binnen onze eigen keten: een sturende kracht tussen directie en teamleiders. En zoals je van ons gewend bent, zoeken we altijd naar een weg als er een wil is, ook al moeten we die zelf creëren. En die weg, die is er nu dus gekomen.

De gulden middenweg

Voor veel bedrijven betekent een extra laag niet veel goeds terwijl dit voor ons, waar wij nu staan, juist dé uitkomst is. Voor ons is het namelijk precies de schakel waarmee het gevaar voor losse eindjes wordt gemeden. Hoe groter je als bedrijf wordt, hoe meer je per persoon moet dragen. Het is daarom van belang dat we als team meegroeien. Met deze nieuwe middenmanagementlaag zullen taken en verantwoordelijkheden verschuiven en kunnen we de klanten nog beter van dienst zijn.

Drie nieuwe familieleden

De functies binnen deze laag worden bekleed door drie nieuwe Melis familieleden. Alex de Geest zal binnen deze nieuwgevormde sectie de rol van transport manager op zich nemen. Kai Schippers komt ons versterken als warehouse manager. Het nieuwe team is nog niet compleet. Wie als customer service manager aan de slag zal gaan wordt later bekend. Wat we wel weten is dat we niet kunnen wachten om met deze nieuwe verdeling aan de slag te gaan om onze klanten nóg gerichter te kunnen bedienen.

Alex de Geest – Transport manager
Kai Schippers – Warehouse Manager
Deel dit bericht met vrienden en familie