Dikke bak rijden? Word chauffeur bij Melis Logistics!

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Dromen worden werkelijkheid bij Melis Logistics, want de planning voor de theorielessen voor komend jaar is bekend. Heb jij de ambitie om als vrachtwagenchauffeur door stad en land én over de grens te rijden? Dan hebben wij wel iets moois voor je in petto. Bij Melis kom je terecht bij een mensgerichte organisatie waar persoonlijke groei en leiderschap hoog in het vaandel staan.

Melis Driving Academy

Bij de Melis Driving Academy geven we ambitieuze mensen graag de gelegenheid om hun C en CE-rijbewijs te behalen. We bieden je de mogelijkheid om tijdens de praktijklessen ‘echte’ routes te rijden, vrachten te vervoeren en de vrachten af te leveren bij onze relaties. Zo word je als chauffeur in spé perfect klaargestoomd voor je werk bij Melis Logistics en leer je meteen alles wat je moet weten om zelfstandig te functioneren. De praktische toets en de toets besloten terrein worden in huis verzorgd, evenals alle code 95 trainingen. 

Planning

De theorielessen bestaan uit vakbekwaamheid 1 – Verkeer & Techniek (RV1), vakbekwaamheid 2 – Administratie (V2C) en vakbekwaamheid 3 – Casestudies (V3C). In totaal duren de theorielessen 7 dagen. De planning ziet er als volgt uit:

9 november – 12 november: RV1
8  november – 10 december: V2C en V3C

17 januari – 20 januari: RV1
21 februari – 23 februari: V2C en V3C

21 maart – 24 maart: RV1
25, 26 en 28 april: V2C en V3C

30 mei – 2 juni: RV1
4 juli – 6 juli: V2C en V3C

Zin om te starten? Aanmelden kan via deze link.

We zijn ook op zoek naar opleiders!

Ken jij de kleine kneepjes van het vak al als je broekzak en ben je klaar om die over te brengen op enthousiaste cursisten? Dat is mooi. We zijn namelijk ook op zoek naar collega-transportbedrijven die chauffeurs op willen leiden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. 

Deel dit bericht met vrienden en familie