Een nieuw jasje voor Melis

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Het was u misschien al opgevallen, de website van Melis heeft een opfrisbeurt gehad! Nog net op het nippertje van de lente hebben we een grote schoonmaak gehouden. We hebben goed huisgehouden en samen met marketingbureau 2keer.nl zowel ons logo als onze huisstijl van de website aangepakt.

Rood en geel
Melis werkt niet alleen intern graag samen, maar ook met relaties. Samen kunnen we namelijk onze krachten bundelen, van elkaar leren en zo meer bereiken. We bouwen graag een hechte band op en hebben zo ondertussen een aantal vaste partners om ons heen verzameld. Voor marketingadvies kloppen we aan bij 2keer.nl uit Arnhem, die ons nu voorzien heeft van een nieuw design voor onze website. Wat wellicht het eerst in het oog springt, is de veranderende kleursamenstelling. We maken nog steeds gebruik van de kleuren rood en geel, maar in een andere verhouding. Waar de hoofdkleur eerst geel was met rode accenten, is het nu precies andersom. De website bestaat nu voor 80% uit rood en voor 20% uit geel, om zo meer rust en kwaliteit uit te stralen.

Passende naam
Daarnaast is ervoor gezorgd dat de website meer structuur heeft, dat alle links goed werken en dat alle vertalingen naar Duits en Engels compleet zijn. Verder zult u zien dat bij de verschillende informatieformulieren nu naar dezelfde informatie wordt gevraagd en dat de verificatie bij de formulieren duidelijker is. Ook ons logo is aangepast. Die bestaat nu alleen uit onze naam, zonder de oude afbeelding met blauwe accenten ernaast. Het lettertype hebben we behouden, omdat de vorm fris en tijdloos is. Een erg belangrijke verandering is bovendien dat de naam in het logo niet langer ‘Melis Transport’ is, maar ‘Melis Logistics’. Deze naam sluit namelijk beter aan bij de mogelijkheden die we aanbieden. We kijken dan ook graag vooruit: de nieuwe naam past beter bij hetgeen we in de toekomst nog willen gaan aanbieden. We zijn erg blij met de veranderingen en hopen dat u ook verbeteringen ervaart op onze website!

Deel dit bericht met vrienden en familie