Een veiligere omgeving voor onze mensen

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiƫnter
Innovatief in transport en logistiek

Om de veiligheid van onze medewerkers te waarborgen zijn we altijd op zoek naar manieren om de kans op ongelukken in de werkomgeving zo klein mogelijk te maken. In het kader daarvan zijn er onlangs stoplichten in het warehouse geplaatst.

Veiligheidsmaatregelen na RI&E

Bijna twee jaar geleden was het zover. Na een turbulente periode waarin we veel zijn verloren maar ook veel weer hebben opgebouwd, werden de deuren van het nieuwe pand aan de Dijkgraaf in Duiven geopend. Inmiddels mogen we alweer een tijdje genieten van dit prachtige pand, maar we zien natuurlijk altijd ruimte voor verbetering.

Na de RI&E (risico-inventarisatie & -evaluatie) kwamen we tot de conclusie dat er nog een aantal aanpassingen aan de docks gedaan moest worden om de optimale veiligheid voor de chauffeurs en loodsmedewerkers te kunnen garanderen. De veiligheid van de medewerkers staat natuurlijk hoog in het vaandel, dus we zijn direct aan de slag gegaan.

Stoplichten voor een veiliger warehouse

De afgelopen tijd is Melis Logistics bezig geweest met het plaatsen van stoplichten bij de laad- en losdocks. Het resultaat: chauffeurs zien wanneer zij kunnen aandocken en wegrijden zonder anderen daarmee in gevaar te brengen. Ook voor de heftruckchauffeurs geldt dat zij op deze manier kunnen zien wanneer het veilig is om te laden en/of te lossen.

Werken in een veilige omgeving?

Melis Logistics is altijd op zoek naar manieren om te verbeteren en te groeien. Wil jij deel uitmaken van onze prachtige organisatie? We zijn nog op zoek naar medewerkers in onze warehouse. Wees niet bang, het is een veilige plek. Wil je meer informatie? Kijk op deze pagina. We komen graag met je in contact!

Deel dit bericht met vrienden en familie