Familie Melis plant boom ter nagedachtenis aan Adri Melis

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Zaterdag 9 februari jl. was voor de familie Melis een bijzondere dag. Ter nagedachtenis aan Adri Melis, hebben zij een bijzondere boom in de ‘Melis tuin’ geplant. Het planten van de boom staat voor de familie symbool voor de herinnering aan Adri en de eerste twee Melis generaties. Ook hopen zij dat het bedrijf, net als de boom, de komende jaren door blijft groeien.

Terugblik: een eerbetoon en herinnering aan Adri Melis

Vorig jaar vierde de familie Melis samen met collega’s, klanten en zakenrelaties al op feestelijke wijze het 100-jarige bestaan van het bedrijf, waar aan het begin van de avond een symbolische boom aan Marwin Melis werd overhandigd. De boom, rijkelijk versierd met gouden slingers en kaartjes met prachtige wensen van klanten en medewerkers erin, herinnert net als de gerestaureerde ‘Neus’ aan de verschillende Melis generaties. De Neus, ofwel de klassieke Scania T113M uit 1996 die tot ieders verdriet bij de brand in 2016 verloren ging, heeft als eerbetoon aan Adri Melis een geheel restauratieproces ondergaan.

Een speciale dag

Afgelopen zaterdag heeft Marwin Melis, samen zijn familie de echte boom geplant. Ook werden door de kinderen witte ballonnen opgelaten, waarna het bijzondere moment werd afgesloten met een heerlijke lunch. Al met al een speciale dag voor de familie Melis.

Melis Logistics: van generatie op generatie

Deze dag laat zien dat Melis Logistics een (h)echt familiebedrijf is, al meer dan honderd jaar onlosmakelijk verbonden met transport en logistiek. Het bestaan en succes van Melis Logistics is natuurlijk te danken aan de verschillende generaties die hard hebben gewerkt om het te maken tot wat het nu is: een volwaardig logistiek dienstverlener met meer dan 100 medewerkers in dienst.

Zoals een boom gevoed moet worden om te groeien, investeren wij dagelijks in ons bedrijf om dag in dag uit de beste logistieke diensten voor onze klanten te leveren. Wij danken dan ook iedereen, van medewerker tot klant, die Melis Logistics mogelijk maakt en gaan aan de slag om ons bedrijf nog verder te laten groeien!

Deel dit bericht met vrienden en familie