Fit aan de rit beginnen bij Melis

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Één dag van de maand wijken we bij Melis af van de normale gang van zaken. Onze trailers worden dan niet geladen voor transport, maar ingericht met TRX-banden en kettlebells. Pallets worden niet gebruikt voor het dragen van goederen, maar tot fitnesstoestellen omgetoverd op het parkeerterrein. Onze stoerste mannen en vrouwen komen op deze dag bijeen voor een outdoor sportsessie met een personal trainer.

Fitness met een knipoog
Plezier staat natuurlijk centraal in onze maandelijkse bootcamp. Tijdens de training wordt op een andere manier gekeken naar onze werkplek, die buitengewoon goed dienstdoet als sportschool. In en rondom de vrachtwagens doen we allerlei oefeningen, waarbij kracht en uithoudingsvermogen worden uitgedaagd. Wordt er gezweet? Ja! Maar er wordt vooral veel gelachen. Samen sporten is voor ons vooral een verbindende activiteit. Het houdt ons als team fit en gefocust. Bovendien is het leuk om elkaar ook eens op een niet zakelijke manier te ontmoeten. Proactief aan gezamenlijke doelen werken krijgt zo een nieuwe dimensie!

Hoe meer zielen hoe meer vreugd
Weer of geen weer, de eerste zaterdag van de maand trekken we onze sportschoenen aan om het lijf een boost te geven. Zo starten we weer met een fris hoofd aan een nieuwe maand! Voor wie nieuwsgierig is geworden: de bootcamp is toegankelijk voor al onze medewerkers en hun partners.

Melis Fit vindt iedere eerste zaterdag van de maand plaats op ons eigen bedrijfsterrein. Ga je met ons de uitdaging aan? Meld je dan bij Nick (nick@melistransport.nl).

Deel dit bericht met vrienden en familie