Geen plek is onbereikbaar voor Melis

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Bij Melis gaan we niets uit de weg, maar gaan we juist samen de uitdaging aan. Als hiervoor buiten ons gangbare transport met eventuele laadklep of kooiaap extra service nodig is, bieden wij die graag. Dit doen we bijvoorbeeld met onze autolaadkraan. Hiermee zijn echt álle plekken moeiteloos bereikbaar, ook lastige hoeken en etages op hemelse hoogtes.

Extra service
Met onze autolaadkraan bieden we nét een stapje meer. Met de flexibiliteit die deze kraan met zich meebrengt, kunnen wij van Melis u overal van dienst zijn. Het grote voordeel is ook dat u geen aparte kraan nodig heeft. Situaties die bij uitstek geschikt zijn voor deze service zijn bijvoorbeeld het laden en lossen van materialen op bouwplaatsen, het plaatsen van een dakkapel of de opbouw van een evenement. Onze chauffeurs Vincent van Kooten en Ton Sijben hebben hier veel ervaring mee en staan graag voor u klaar! Samen zorgen we ervoor dat alles letterlijk en figuurlijk op zijn plek terecht komt.


De hoogte in
Onze autolaadkraan heeft een capaciteit van 40 tonmeter, wat staat voor het gewicht maal het aantal hoogtemeters dat de kraan aan kan. De kraan kan tot maar liefst 21 meter worden verlengd. Wanneer u deze verlenging combineert met onze glaszuiger, is de kraan ook zeer geschikt om ruiten of andere glazen objecten tot grote hoogtes te laten stijgen. Met 5 ton aan glaswerk komt de kraan nog tot 6 meter hoog. Vincent en Ton zorgen er uiteraard voor dat alles met de hoogste mate van veiligheid wordt uitgevoerd.

Meer technische informatie over onze autolaadkraan is hier te vinden. Hebt u nog vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Laat dan vooral van u horen, wij beantwoorden uw vragen graag!

Deel dit bericht met vrienden en familie