Gezocht: creatieve communicatie- en marketing topper

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Heb jij een vlotte pen, een goed gevoel voor beeld en durf jij het voortouw te nemen om de communicatie van Melis Logistics naar een hoger niveau te tillen? Dan ben jij de communicatie- en marketingmedewerker die wij zoeken!

De functie

Als communicatie- en marketingmedewerker ben je verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie van Melis Logistics, waarbij arbeidsmarktcommunicatie een belangrijk onderdeel is. Dit is een nieuwe functie waar je veel vrijheid hebt om je deze rol eigen te maken en op een creatieve manier vorm te geven.

Een dag bij Melis Logistics

De functie van communicatie- en marketingmedewerker bij Melis Logistics is zeer veelzijdig. De ene dag denk je mee over het optimaliseren van de website, de andere dag ga je met een collega op pad en vraag je hem/haar de hemd van het lijf. ’s Ochtends werk je de contentkalender bij en ’s middags tijdens de lunchpauze maak je een gezellige wandeling met je collega’s.

Tegen het einde van de dag bekijk je de resultaten van de online campagnes die je hebt ingezet. Is het vrijdag? Dan kun je de week afsluiten door te lunchen bij onze eigen foodtruck!

Hebben wij jouw interesse gewekt en wil jij ons team komen versterken? Bekijk dan hier de vacature of reageer direct door dit sollicitatieformulier in te vullen!

Ben je benieuwd naar onze andere vacatures? Bekijk ze dan direct via onderstaande link.

Vacatures

Deel dit bericht met vrienden en familie