Groei met ons mee: de nieuwe ‘Werken bij Melis Logistics-website’ is live!

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Werken bij Melis Logistics

Met meer dan honderd jaar ervaring is Melis Logistics niet ‘zomaar een transportbedrijf’. Maar – buiten de ervaring – kunnen we niet de volwaardig dienstverlener zijn die we vandaag de dag zijn zonder onze mensen. Zij maken het verschil. Omdat we blijven groeien, is ook ons team continu aan uitbreiding toe.

Nieuwe website

Daarom hebben we onze werken-bij website volledig vernieuwd. Hier vindt je nog steeds alle informatie over onze vacatures, de Melis Academy en onze waarden, maar we laten ook toekomstige collega’s aan het woord over hun ervaringen bij Melis Logistics.

Klaar voor de toekomst

Als familiebedrijf kijken we graag terug op de hoogtepunten uit onze historie, maar nog belangrijker vinden we het om ons vizier op de toekomst te richten. Hiervoor hebben we de Melis 2024 doelstellingen bedacht. Onder andere samensmelting van diensten, met als doel om de logistieke keten te verkorten, is hier onderdeel van. We streven namelijk nog altijd de filosofie die grondlegger Marinus Melis hanteerde na: altijd een zo perfect mogelijk logistiek proces, waarbij we jou van A tot Z ontzorgen op het gebied van transport en opslag.

Benieuwd naar onze vernieuwde website of op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kijk op werkenbijmelis.nl

Deel dit bericht met vrienden en familie