Ik word vrachtwagenchauffeur – STL instapavond

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Op dinsdagavond 24 mei jl. was Melis Logistics natuurlijk weer aanwezig op de STL kennismakingsavond om potentiële nieuwe collega’s te ontmoeten. Zo hebben wij kennis gemaakt met kandidaten die graag door ons opgeleid willen worden tot logistiek professional om daarna voor ons op pad te gaan met een van onze trucks.

Opleiding bij Melis Logistics

De avond was zeer goed bezocht en we hebben een aantal kandidaten mogen ontmoeten waar we erg blij van werden. Dankzij de Melis Academy en ons uitgebreide dienstenpakket zijn wij voor velen een interessante werkgever. Zo denken wij graag mee met onze medewerkers en hechten wij veel belang aan een goede balans tussen werk en privé.

Meer weten? Meld je aan!

Op donderdag 2 juni mogen wij een groep enthousiaste kandidaten ontvangen die wij de route naar logistiek professional binnen Melis Logistics zullen toelichten. Heb je ook interesse in deze informatieavond? Meld je dan snel aan! Er zijn (op het moment van publicatie van dit bericht) nog twee plaatsen beschikbaar. Wees er dus snel bij en stuur een mailtje naar hr@melislogistics.nl. Komt 2 juni niet zo goed uit, maar heb je wel interesse? Neem dan contact met ons op. We plannen graag een nieuwe afspraak met je in.

Ben je benieuwd naar onze vacatures? Bekijk ze dan direct via onderstaande link.

Vacatures

Deel dit bericht met vrienden en familie