Melis blijft efficiënte dienstverlening uitbreiden

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Melis is druk bezig met het bouwen van een nieuwe thuisbasis. Het jaar 2016 stond voor ons in het teken van verwerken en wederopbouwen. De brand verwoestte helaas ons volledige bedrijfspand. Nu, ruim een jaar later, kijken wij vooral naar de toekomst. Naar onze mogelijkheden om te groeien en het zo optimaal mogelijk benutten van onze kansen. De wederopbouw van ons nieuwe pand is in volle gang en de oplevering komt steeds dichterbij. Wij zijn er klaar voor.

Blik op de toekomst
Het betrekken van ons nieuwe pand gaat verder dan het doorvoeren van onze huidige business in een nieuwe omgeving. Niet alleen de bestaande praktische zaken worden nog verder aangescherpt en verbeterd, ons innovatieve karakter leidt ons ook naar een nieuw ingeslagen weg. Met de bouw van een warehouse van ruim 3000 m2 is er een groot aanbod van op- en overslagcapaciteit voor derden. Zo kunnen externe bedrijven met een kleine, eigen logistieke voorziening hun onderneming toch verder uitbreiden door een gedeelte in ons warehouse onder te brengen. Met dit dienstverlenende aanbod verleggen wij de focus van onze eigen onderneming naar de markt om ons heen. Zo proberen wij nog meer te denken vanuit de belangen en behoeften van onze klanten.

Samen aan de slag
Samen is belangrijk voor ons: met elkaar en onze klanten, maar ook met onze partners. Wij hechten veel waarde aan het bundelen van onze krachten en het gebruikmaken van elkaars expertise en inzicht. MotracLinde is al ruim drie jaar onze partner op het gebied van interne logistiek. Een betrouwbare partner die met ons meegegroeid is en weet waar wij voor staan. Het voelde voor ons dan ook als een logische keuze om dit bedrijf uit Almere vanaf de eerste stap te betrekken bij onze nieuwbouwplannen. Talloze uren gevuld met brainstormen en visualiseren hebben geleid tot het warehouse wat momenteel gebouwd wordt. Een doeltreffend resultaat wat wij zonder hen zeker niet bereikt hadden.

Bent u nieuwsgierig geworden of geprikkeld door onze nieuwe mogelijkheden? Wij bespreken graag met u hoe wij elkaar, nu of in de toekomst, van dienst kunnen zijn.

Deel dit bericht met vrienden en familie