Melis Driving Academy leidt jouw medewerker op tot chauffeur

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Op maandag 26 maart aanstaande gaat er een nieuwe groep chauffeurs van start met de Melis Driving Academy. Zij gaan hun gedroomde C en/of CE-rijbewijs halen. En laat er in deze groep nu nog een aantal plaatsen vrij zijn…Stapt jouw medewerker binnenkort in de cabine?

Verzorg het C/CE-rijbewijs via de Melis Driving Academy

Iedere lesgroep bestaat uit interne en externe kandidaten. Hierdoor krijgen onze huidige Melis Logistics’ medewerkers de mogelijkheid om zichzelf te (blijven) ontwikkelen en blijven wij ons chauffeursbestand uitbreiden. Iets wat, zeker in de toekomst, van essentieel belang is. Daarnaast bieden wij met de Driving Academy ook een handvat voor bedrijven die op hun kosten een (nieuwe) werknemer willen laten opleiden tot volwaardig chauffeur.

Eind deze maand start de volgende groep enthousiaste kandidaten. De interne plaatsen zijn inmiddels opgevuld, maar voor externe bedrijven is er nog ruimte. Wil jij het C/CE-rijbewijs van jouw werknemer vergoeden, of ben jij werknemer en gaat jouw werkgever jouw rijbewijs vergoeden? Profiteer dan nu van deze laatste plaatsen!

Meld jouw medewerker nu aan voor het praktijkgerichte lestraject

Graag vertellen wij in het kort over het lestraject, waarbij wij voor het gemak even spreken van ‘kandidaat’.

Gemiddeld bestaan de eerste drie maanden uit theorietraining, daarna stapt de kandidaat de cabine in voor het échte werk. Er wordt gestart met het C-rijbewijs. Indien de kandidaat reeds over een C-rijbewijs beschikt, kan er natuurlijk direct gestart worden met de lessen voor het CE-rijbewijs. Tijdens de lessen rijdt de kandidaat echte routes uit de praktijk, zodat hij of zij razendsnel de kneepjes uit het logistieke vak onder de knie krijgt. Wanneer het felbegeerde papiertje in the pocket is, weet de kandidaat dus niet alleen hoe een vrachtwagen bestuurd, geladen en gelost wordt, maar ook hoe de werkzaamheden bij een klant eruit zien. Kortom: met een traject bij de Melis Driving Academy wordt de kandidaat volledig klaargestoomd voor zijn of haar chauffeurscarrière.

Meld jezelf, of jouw medewerker, nu aan via vacature@melislogistics.nl en ga maandag 26 maart aanstaande nog van start! Wil je meer informatie over de prijzen en mogelijkheden? Ook dat kan natuurlijk, bel dan even naar 026 – 36 11 333 zodat wij je kunnen inlichten.

Deel dit bericht met vrienden en familie