Melis Driving Academy: samen worden dromen werkelijkheid

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Sommige mensen dromen er sinds hun jeugd al van, bij anderen ontstaat de kriebel om in de cabine te stappen pas veel later. Zij hebben één ding met elkaar gemeen: hun grote passie voor het transportvak. Wij realiseren ons dat niet iedereen beschikt over voldoende eigen middelen om ook daadwerkelijk het vrachtwagenrijbewijs te behalen. Vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid en de stille wens om deze ambitieuze mensen alsnog hun droom te laten najagen, is de Melis Driving Academy ontstaan.

Melis betaalt jouw C- en CE-rijbewijs
Bij dit unieke initiatief worden nieuwe medewerkers volledig klaargestoomd voor het chauffeursvak. Tijdens de lessen worden er ‘echte’ routes uit de praktijk gereden in de (tot lesauto omgebouwde) Melis vracht- en bakwagens. Zo leert de chauffeur in spé niet alleen hoe hij of zij de auto veilig de bocht door stuurt, maar worden tevens de fijne kneepjes van het logistieke vak bijgebracht. Niet alleen de lesauto’s zijn volledig in eigen beheer, maar ook de rij-instructeur is al jaren ‘Melis eigen’ waardoor hij onze wereld als geen ander kent. Na het behalen van het C- en CE-rijbewijs kan (en mag) de nieuwe Melis medewerker de weg op. Klaar voor het zelfstandig ontdekken van de routes, het laden en lossen maar vooral: het laten uitkomen van een grote droom.

Welkom bij de familie
Máár dat is nog niet alles. Omdat wij veel waarde hechten aan het aangaan en behouden van trouwe relaties, zowel intern als extern, ontvangt de nieuwe medewerker naast het C- en CE-rijbewijs ook een arbeidsovereenkomst bij Melis Logistics. Een stuk zekerheid op papier wat hem of haar, in ieder geval voor het komende lustrum, verbindt aan de Melis familie. Het contract omvat namelijk een periode van maar liefst vijf jaar waarin veel ruimte geboden wordt voor persoonlijke ontwikkeling, zodat iedere medewerker een professional wordt. Want wat ons betreft is de Melis Driving Academy het begin van iets heel moois. Samen worden dromen nagejaagd en doelen behaald. Samen wordt gewerkt aan een prachtige toekomst. Samen komen we verder.

Geïnteresseerd? Momenteel is het nog niet mogelijk om je aan te melden. Wij houden je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, dus wanneer dit wel mogelijk is, hoor je direct van ons!

Deel dit bericht met vrienden en familie