Melis familie breidt uit: welkom Roy!

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Zomer en komkommertijd? Niet bij Melis Logistics. We groeien maar door, zo ook als het om personeel gaat. Sinds afgelopen maandag maakt Roy Vermeulen, een oude, nieuwe rot in het vak, deel uit van de Melis familie. Roy heeft altijd al een passie gehad voor logistiek, geeft zichzelf 200% en is onwijs dankbaar dat hij nog meer (ver)binding mag creëren bij Melis.

De passie en fascinatie voor logistiek werd hem met de paplepel ingegoten. Zijn vader was namelijk vrachtwagenchauffeur bij TNT. Door hem is hij in aanraking gekomen met logistiek en tot op de dag van vandaag houdt hem dat nog altijd bezig. “Ik heb altijd vol bewondering naar mijn vader en andere vrachtwagenchauffeurs gekeken. Ik bedoel: zie zo’n grote wagen maar eens goed voor het dock te krijgen of goed te laden. Wat mij daarnaast intrigeert is hoe alles van A naar B komt op een zo goed mogelijke manier. Logistiek is niet alleen ‘rijden van of naar’. Er komt veel meer bij kijken. En juist datgene wat ermee gemoeid gaat, dat vind ik boeiend.”

Customer Service

Zo ook het contact met klanten vindt hij zeer interessant. “In vorige functies hield ik mij ook bezig met key-account klanten en customer service. Bij Melis heb ik nu ook een plek op mijn favoriete nest: customer service. Samen met het team zorg ik ervoor dat er nog meer binding met onze klanten wordt opgebouwd. En dat we nog meer uit de band met onze klant halen. Uit de studiegroep die is gedaan, bleek namelijk dat de binding met de klanten en sales nog beter op elkaar afgestemd konden worden. Ik ben samen met onze business Analist Bram bezig om KPI-rapportages verder op te zetten en te optimaliseren om zo service levels naar de klant te verhogen. Daarnaast ben ik ook verantwoordelijk voor de standaard customer service taken als opvolgen van zendingen, vragen van klanten beantwoorden en opvolgen van offertes.”

Melis familie

Dit doet hij, zoals hij zelf zegt samen met een super fijn team. “Wat ik bij Melis heb gemerkt is dat het ‘wij’ gevoel hier heerst. Je voelt je geen individu, maar je werkt samen met een team.” Dat hij nu deel uitmaakt van de Melis familie is wel een kers op de taart. “Melis is natuurlijk al jaren een begrip. Ik vind het zo bijzonder om te zien dat ze afgelopen jaren keihard zijn gegroeid en ze dit met veel passie en veerkracht hebben gedaan. Ik ben dan ook onwijs dankbaar dat ik hier nu aan bij mag dragen. En dat zal ik doen voor 200%.”

Zie jij het ook wel zitten om bij on familiebedrijf te komen werken? Wij hebben diverse vacature openstaan. Klik hier om ze te bekijken.

Deel dit bericht met vrienden en familie