Melis geeft ook haar transport een nieuw uiterlijk

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Sinds het vernieuwen van de huisstijl, waarover je afgelopen juni hebt kunnen lezen, is er achter de schermen al het één en ander veranderd. Zo is de website voorzien van een nieuw jasje en komt er in dezelfde, vernieuwde stijl binnenkort ook een nieuwe brochure uit. Ook voor de schermen zijn er inmiddels wat veranderingen gaande. Heb jij de vrachtwagens van Melis Logistics al gespot met hun nieuwe look?

De rood/gele kleuren zijn een goed herkenningspunt op de overwegend grijze snelwegen; je ziet een Melis vrachtwagen al vanuit de verte rijden. Deze kleuren passen bij ons, daar worden wij al jaren door herkend. Toen de huisstijl een paar maanden geleden in een nieuw jasje gestoken werd, werd dan ook resoluut besloten dat er veel mocht veranderen – behalve de kleuren. Dit is uitstekend gelukt!

Metamorfose voor de vrachtwagens
Om niet alleen de website, maar ook de transportmiddelen beter te laten aansluiten op onze nieuwe huisstijl, heeft ook dit design een metamorfose ondergaan. Voor dit ontwerp hebben wij wederom samengewerkt met 2keer.nl uit Arnhem, wat tot een prachtig resultaat heeft geleid. Inmiddels rijden er al een aantal vrachtwagens en trailers rond welke zijn voorzien van onze nieuwe naam (Logistics in plaats van Transport) én het nieuwe logo. Waar de website meer rood- dan geel is, is het bij de wagens nog net andersom: de cabine is rood en de trailer geel. De wagens hebben door deze verandering een frisse en strakke uitstraling gekregen, zoals dat vandaag de dag perfect bij (de visie van) het bedrijf past. Wij zijn erg blij met het resultaat, wat vind jij ervan?

Uiteraard is het nog steeds mogelijk om Melis Logistics in te schakelen voor transport met een jouw eigen huisstijl. Iedere onderneming mag natuurlijk gezien worden en dat begrijpen wij als geen ander. Wil je hierover meer informatie ontvangen? Neem dan even contact met ons op, wij vertellen je heel graag over de mogelijkheden.

Deel dit bericht met vrienden en familie