Melis is een kracht rijker: Mylène van Linschooten

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

De stappen die we bij Melis Logistics maken, komen niet zomaar op ons pad. Daar wordt kei hard voor gewerkt. Onze mensen zijn de brandstof die Melis vooruit brengt. Zij zorgen ervoor dat alles gesmeerd verloopt. We zijn dan ook verheugd dat we een nieuwe kracht aan ons team hebben mogen toevoegen. Mylène van Linschooten zal de functie van recruiter betreden. Mylène heeft er een neusje voor om de beste talenten voor Melis binnen te harken. Zo blijven wij vooruit gaan. Welkom Mylène!

Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot een groot logistiek dienstverlener met een enorm wagenpark, uitgebreid portfolio met prachtige klanten en gepassioneerde medewerkers. Afgelopen maanden hebben we dan ook een groot aantal nieuwe stoelen mogen bezetten. Niet alleen in de trucks, maar ook op kantoor. Dankzij onze nieuwe medewerkers hebben we nog meer kwaliteit en specialisme in huis gehaald.

Ruimte voor talent

Echter, bij Melis is er altijd ruimte voor meer talent. Wij bouwen onze familie namelijk graag uit. Onlangs is Mylène tot de Melis familie toegetreden. De achtentwintigjarige vervult de functie als recruiter. Dat houdt in dat zij op zoek gaat naar dat zogenoemde talent en dat mensen die solliciteren als eerste kennis zullen maken met Mylène. Daarnaast houdt ze zich bezig met alles wat te maken heeft met het werven en aannemen van nieuwe medewerkers. Voordat ze bij Melis terechtkwam, werkte Mylène als Senior Intercedent bij Actief Werkt Uitzendbureau. “Daar was ik onder andere verantwoordelijk voor het invullen van vacatures voor verschillende bedrijven. Deze werkervaring neem ik nu mee in mijn nieuwe functie. Ik heb ontzettend veel zin om aan de slag te gaan bij Melis en sta te popelen om te beginnen.”

Werken bij Melis

Mylène helpt je dus graag op weg. Zie jij een vacature die bij je past? Neem dan contact met ons op en wie weet behoor jij binnenkort ook tot de Melis Familie. Bekijk onze vacatures op: www.werkenbijmelis.nl.

Deel dit bericht met vrienden en familie