Melis is op zoek naar charters

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Bij Melis Transport werken we graag samen, want samen gaan we vooruit en komen we verder dan alleen. Wij werken daarom ook met charters, zodat we elkaar uit de brand en verder kunnen helpen. Momenteel is Melis op zoek naar zowel flexibele als vaste charters om ons team te versterken.

Uw route en thuishaven
Als charter zult u zowel één als meerdere dagen voor onze opdrachtgevers onderweg zijn. U rijdt dan vanuit onze diverse standplaatsen in de regio Duiven en Doetinchem naar elders in de Benelux en naar Frankrijk en Duitsland. Het is daarbij eventueel mogelijk voor u om door te plannen en daartussen overnachtingen te doen, maar dit is geen pré. Wanneer u rijdt voor Melis Transport, rijdt u voor een hecht familiebedrijf. We gaan graag voor een combinatie tussen hard werken en plezier maken. Samen pakken we alles aan en gaan we door onze gedrevenheid en passie altijd nét een stapje verder. Wij doen er alles aan om kwaliteit te leveren en onze doelen te bereiken.

Een aantal vereisten
Om het transport goed te laten verlopen is het nodig dat u beschikt over een eigen, afgesloten parkeerterrein waar onze wagens veilig kunnen staan indien u de trailer mee naar huis zou nemen. Uiteraard kan de trailer ook geparkeerd worden op het wagenpark van Melis. Daarnaast is het een vereiste dat u net als onze eigen chauffeurs in het bezit bent van een ADR-diploma voor ADR-transport en rijbewijs rijbewijs C-E & Code 95. Wij verwachten van u verder een goede en veilige rijstijl, een flexibele, accurate en service gerichte werkhouding en dat u van aanpakken weet. Bovendien dient u fysiek in staat te zijn om zelfstandig te laden en lossen.

Werkt u als charter en bent u enthousiast geworden om voor Melis aan de slag te gaan? Stuur dan uw gegevens onder vermelding van ‘vacature charter’ naar vacature@melistransport.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Deel dit bericht met vrienden en familie