Melis is trots op prachtige video van iconische trucks

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Transport is een zeer belangrijk logistiek onderdeel van onze onderneming. Wij vinden het ook dan van groot belang dat dit tot in de puntjes is verzorgd en hechten veel waarde aan goed rijdende en mooie trucks. Bij Melis hebben we een aantal zeer bijzondere exemplaren. Omdat we graag onze passie voor transport met jullie delen, is er een video gemaakt die ons aan het Melis hart gaat. Laat de video voor zich spreken en geniet van de beelden van onze prachtwagens.

Als we het over Melismissie hebben dan komen kernwoorden als: samen, open, creativiteit, kwaliteit en passie naar voren. Passie is echter de waakvlam van Melis. Alles wat we doen, doen we met passie en enthousiasme voor het vak. We willen onze passie voor transport en mooi materiaal met jullie delen. Melis is namelijk onwijs trots op haar organisatie en bijzondere wagens die elke dag weer op pad gaan voor onze klanten. Er wordt dan ook volop geïnvesteerd in werknemers, de organisatie, maar ook in zaken als video’s waarin onze parels schijnen. Daarom is er onlangs een prachtige video gemaakt over drie bijzondere trucks.

Pronkstukken

De trucks zijn pronkstukken van Melis. In de video is er aandacht voor: de Scania Torpedo, de gouden truck en de Scania S650. De Scania Torpedo is de auto waar de vader van Marwin in heeft gereden. Deze werd na de brand bij Melis in al zijn glorie hersteld. De Gouden truck met leder interieur werd speciaal gemaakt voor het 100-jarige bestaan van het familiebedrijf. De Scania S650 is een speciale uitvoering en de 125ste truck die de weg op ging. De gouden truck en de Scania S650 zijn in het dagelijkse leven op de weg te vinden en stelen regelmatig de show. De Scania Torpedo staat te pronken op een speciale plaats, namelijk in het Melis Museum.

Melis Museum

In het Melis Museum staan bijzondere stukken die waarde hebben of een bijzondere geschiedenis hebben. Regelmatig wordt het museum gevuld. Zo wordt er nu een Volvo F12 opgeknapt en krijgt een eervolle plaats. Zoals Marwin zegt: ‘We zijn meer dan een bedrijf dat ‘geld verdient’, wij willen onze passie voor transport delen. We willen met prachtige exemplaren ook een beleving creëren.’

Wil je meer lezen over de Melismissie? Klik dan hier. Hieronder vind je de iconische video over onze prestigieuze wagens.  

Deel dit bericht met vrienden en familie