Melis Logistics Bekroond als een van de Top 100 Logistiek Dienstverleners 2024

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiƫnter
Innovatief in transport en logistiek

Met trots kunnen wij mededelen dat Melis Logistics voor het eerst is opgenomen in de prestigieuze lijst van de Top 100 Logistiek Dienstverleners 2024, en dat op nummer 80. Onze plaats in de lijst is een erkenning van onze inzet voor duurzame logistieke oplossingen.

Onze toekomstvisie is helder: in 2025 gaan wij voor een nog betere positie. Volgend jaar nemen we ons nieuwe warehouse in gebruik, dat het BREEAM Outstanding-certificaat krijgt. Dit keurmerk staat voor de hoogste standaard in duurzame bouw, met minimale impact op het milieu en een gezonde, productieve werkomgeving. Dit past perfect bij onze strategische pijler van duurzaamheid.

De uitbreiding van onze warehouse-capaciteit sluit naadloos aan bij onze groeiambities en ons concept van Smart Logistics. Hiermee verkorten we de logistieke keten van onze klanten en leveren we nog meer kwaliteit. Ons nieuwe warehouse in Duiven stelt ons in staat om voorraden optimaal te beheren en 24/7 te bewaken, zodat we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn.

Samen bouwen we aan een groene toekomst in de logistiek! Bezoek onze website voor meer informatie en blijf op de hoogte van onze nieuwste ontwikkelingen.

Deel dit bericht met vrienden en familie