Melis Logistics bemachtigt een plek in lijst met snelst groeiende bedrijven

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Dat Melis Logistics geen uitdaging uit de weg gaat, moge duidelijk zijn. Of er nou meer (kantoor)ruimte nodig is of dat iederéén wil genieten van de VrijMiBo: de oplossing is er al voordat het probleem zich voordoet. Die kracht brengt ons mooie mijlpalen. Dit jaar heeft Melis Logistics een plekje weten te bemachtigen in de Top 250 Groeibedrijven van het Erasmus Centre for Entrepreneurship.

Bijzonder jaar, bijzondere kansen

Dat 2021 een bijzonder jaar is hoeven we je niet uit te leggen. De coronacrisis zorgde voor een nog grotere behoefte aan creativiteit bij ondernemers. De groei van een organisatie is kwetsbaar in tijden van crisis, maar tegelijkertijd zijn scale-ups veerkrachtig en snel in staat zich te herstellen. Daarmee kunnen groeibedrijven de motor voor economisch herstel zijn. Sterker nog: de Top 250 Groeibedrijven hebben samen ongeveer evenveel gecreëerd als de top 250 van vóór de COVID-19 pandemie.

Samen maken we het waar

Bij Melis zien we de drempels die we onderweg tegenkomen niet als obstakels, maar als springplanken om nieuwe kansen aan te grijpen. Samen met de hele Melis Logistics familie werken we aan het doel om niet alleen in de Benelux en Nordrhein-Westfalen een koploper te zijn, maar ook op de niche markten. Om onze doelen richting te geven, lanceerden we onlangs het 1000-dagendoel. We zijn immers nog lang niet uitgegroeid.

Wil je komen leren en werken bij ons mooie, groeiende bedrijf? Bekijk hier alle mooie vacatures die we open hebben staan. Grijp je kans, doen wij ook.

Deel dit bericht met vrienden en familie