Melis Logistics biedt klanten Transsmart koppeling aan

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Bij Melis Logistics gaan we graag verder dan. We hebben oog voor de specifieke wensen van onze klant en ondersteunen waar nodig of kunnen. Dat wij ook daadwerkelijk ‘wensen’ van onze klanten inwilligen, blijkt wel uit het feit dat we onlangs een koppeling met Transsmart zijn aangegaan.

Op verzoek van een klant hebben wij sinds kort een koppeling met Transsmart. Transsmart is een EDI provider. EDI is afgekort van Electronic Data Interchange. Dit is een standaard voor elektronische uitwisseling van berichten. Melis Logistics biedt met EDI de mogelijkheid om met andere systemen te communiceren zonder dat daar mensen aan te pas komen. Bestaande of toekomstige klanten kunnen door de koppeling nu ook via dit systeem aansluiten. Klanten moeten echter wel een contract hebben met de vervoerders om uit Transsmart te kunnen kiezen.

Geen maatwerk meer nodig met Transsmart

Transsmart zorgt ervoor dat het logistieke verzendproces sneller, inzichtelijker en voordeliger verloopt. Het grootste voordeel van Transsmart is dat er geen maatwerk meer nodig is, maar dat iedereen die hier gebruik van maakt snel kan koppelen met Melis Logistics. Daarnaast is het voor klanten niet meer nodig om via ons systeem te werken, maar doen ze dat gewoon in hun eigen, vertrouwde systeem. Door het gebruik van Transsmart hoeven zendingsgegevens maar een keer ingevoerd te worden wat de kans op fouten aanzienlijk vermindert.

Automatiseren

Transsmart kan onder andere gebruikt worden voor automatische adrescontrole, het automatisch boeken en printen van zendingen, het optimaliseren van exportverzendingen en het weg automatiseren van vrachtfactuurcontrole.

Meer informatie over EDI en Transsmart

De koppeling met Transsmart is een mooi voorbeeld van hoe Melis Logistics continu bezig is met het realiseren van ontwikkelingen die bijdragen aan een efficiënte werkwijze. Wil je meer weten over Electronic Data Interchange of over onze koppeling met Transsmart. Laat dan hier je gegevens achter zodat we jou kunnen bellen om je te informeren.

Deel dit bericht met vrienden en familie