Melis Logistics biedt ruimte voor palletdistributie

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

De markt omtrent distributie van palletzendingen (stukgoed) lijkt langzaam verzadigd te zijn. Maar, waar veel transportbedrijven overvol zitten en noodgedwongen ‘nee’ moeten verkopen, rolt Melis Logistics graag de deuren open. Wij zeggen namelijk heel graag ‘JA!’ tegen jouw palletdistributie opdracht.

Crossdocking

In het oude bedrijfspand had Melis Logistics simpelweg te weinig ruimte om op grote schaal palletzendingen af te handelen. Zoals je via onze kanalen ongetwijfeld gezien hebt, heeft het nieuwgebouwde warehouse daarentegen meer dan genoeg potentie om aanzienlijke hoeveelheden stukgoed snel en succesvol te verwerken. Sterker nog, er is een speciaal hiervoor aangelegd crossdockcentrum van maar liefst 1000 m2! Ook is er meer dan genoeg ruimte in onze stellingen in het warehouse, dus jouw goederen zijn van harte welkom! Ben jij al bekend met de mogelijkheden voor nationale distributie/palletdistributie bij Melis Logistics?

Tekst loopt door onder de foto

Crossdockcentrum Melis
Crossdockcentrum in het nieuwe warehouse van Melis Logistics

Nationale distributie/palletdistributie

Bij palletdistributie geeft jouw organisatie een zending op, bijvoorbeeld een palletvracht welke binnen Nederland van A naar B vervoerd moet worden. Wanneer je de zending voor 12.00 uur opgeeft, komt onze chauffeur deze diezelfde middag ophalen. Vervolgens wordt de zending gelost in het warehouse van Melis Logistics, op postcode gesorteerd (‘gecrossdocked’) en samen met andere zendingen samengevoegd tot een nieuwe route. De daarop volgende werkdag wordt jouw zending op bestemming B afgeleverd.

Efficiënt én zorgvuldig

Door zendingen van verschillende opdrachtgevers samen te voegen tot één rit, is Melis Logistics in staat om de verschillende bestemmingen in ons land snel en efficiënt te bedienen. Zo worden er geen onnodige kilometers – met een halfgevulde trailer – gereden. En of jouw zending nu klaarstaat in Groningen en verwacht wordt in Maastricht of alles daartussen: niets is onmogelijk. Natuurlijk mag je er blindelings op vertrouwen dat wij zorgvuldig met jouw goederen omgaan en de zending dan ook in perfecte staat op de eindbestemming afleveren. Jouw logistieke zorg, is onze zorg.

Wil jij meer lezen over de mogelijkheid van nationale distributie bij Melis Logistics? Klik dan hier. Heb jij een distributieopdracht waarvoor je onze hulp graag inschakelt? Als jij even naar 026 – 36 11 333 belt, dan starten wij de vrachtwagen! Alles is mogelijk met Melis.

Deel dit bericht met vrienden en familie