Melis Logistics breidt dienstverlening uit: zeecontainers lossen

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Door de jaren heen is Melis Logistics flink uitgebreid. In ruimte, personeel, maar ook ons dienstverleningen aanbod is vergroot. Zo zijn we sinds vorig jaar gestart met het lossen van zeecontainers. Wat vorige jaar nog een redelijke nieuwe dienstverlening was, is nu totaal ingeburgerd binnen ons bedrijf. We helpen (nieuwe) klanten hier dan ook graag mee.

Binnen Melis verbreden we graag onze horizon. Zo zijn we vorig jaar gestart met het lossen van zeecontainers voor onze klant CADAC. Hierover schreven we al eerder een nieuwsbericht. Inmiddels hebben we ook daarin een groei gemaakt en zijn wij de aangewezen partij om van diverse klanten zeecontainers te lossen.

Hele traject verzorgen

Wat deze nieuwe dienstverlening zo speciaal maakt, is dat we niet alleen de zeecontainer lossen, maar het hele traject verzorgen. Wat houdt dit nou precies in? Zodra de zeecontainer bij ons binnenkomt, wordt deze door een professioneel team van Melis Logistics gelost. Na het lossen kunnen we de goederen op pallets zetten, ofwel palletiseren. Tevens verzorgen we VAL-activiteiten en is ons team ook gespecialiseerd in het sealen van de goederen zodat deze weer op transport kunnen. Ook de op- en overslag én het vervolg transport verzorgt Melis Logistics. Alle activiteiten in de keten ligt dus in handen van Melis Logistics.

Melis staat natuurlijk bekend om haar transportmogelijkheden, daarom is het zelfs mogelijk om te goederen op te halen in de haven. Het maakt niet uit om welke producten en/of goederen het gaat, wij zorgen ervoor dat het met de grootste zorg wordt vervoerd en gelost.

Ontzorging van A tot Z

Ben je dus op zoek naar een betrouwbare partner die jou letterlijk van A tot Z kan ontzorgen als het gaat om het lossen van zeecontainers? Dan staat ons team graag voor je klaar. Wil je meer informatie over deze dienstverlening of kunnen wij mogelijk iets voor jou betekenen? Neem dan contact met ons op via 026-3611333 of via info@melislogistics.nl.

Deel dit bericht met vrienden en familie