Melis Logistics breidt Scania-aandeel uit naar acht wagens

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

De afbeeldingen van de splinternieuwe, glimmende vrachtwagens deden het onlangs erg goed op Facebook. En terecht: de vijf vuurrode Scania’s zijn een plaatje om te zien. De compleet uitgeruste voertuigen zijn een mooie aanvulling op het riante wagenpark dat inmiddels 95 vrachtwagens telt – waarvan acht Scania’s. Melis Logistics groeit maar door!

Scania R410: optimaal comfort en uiterst soepele bediening

Nadat Melis Logistics eerder al het Volvo-aandeel in het wagenpark uitbreidde, zette Marwin onlangs zijn handtekening voor de levering van vijf nieuwe Scania R410’s. Begin mei waren deze, uiteraard voorzien van de vertrouwde Melis-huisstijl, helemaal klaar om op pad te gaan. Het Zweedse merk omschrijft hun R-serie als “het toppunt van design voor veeleisende chauffeurs, die kunnen rekenen op optimaal comfort, uitstekend zich en een uiterst soepele bediening.” Comfort is iets wat Melis Logistics erg belangrijk vindt. Wanneer je zoveel kilometers maakt als onze chauffeurs doen, is het eersteklas uitrustingsniveau dan ook geen bijkomend voordeel, maar een harde eis. Wij vinden dat zij hun werk op de meest aangename wijze moeten kunnen uitvoeren en dragen daar waar mogelijk aan bij. Het nieuwe type cabine van de Scania R410 (met hoog dak) past perfect bij dit streven.

Tekst loopt door onder de foto

Melis Scania

Zuinige vrachtwagens

Met de vijf nieuwe exemplaren telt het wagenpark op dit moment acht Scania’s, waarvan er zeven daadwerkelijk in bedrijf zijn. De achtste (de Torpedo) wordt op dit moment gerestaureerd nadat deze helaas het onderspit delfde bij de brand in 2016. Zodra deze volledig terug is opgebouwd, zal de Torpedo ingezet worden voor speciale ritten als de Truckersrun. De keuze om het Scania-aandeel in het wagenpark te vergroten, heeft Melis Logistics overigens heel bewust gemaakt. Zo is de R410 niet alleen een oogstrelend mooie- maar vooral een hele zuinige vrachtwagen: de 13-litermotor met zescilinder is bijvoorbeeld goed voor een vermogen van 410 pk. De nieuwe Zweed is daarmee ideaal voor het rijden van de lange afstanden, maar laat zich ook goed inzetten bij de binnenlandse ritten. Veelzijdig, net als onze dienstverlening!

Droom jij ervan om de wegen te verkennen in een splinternieuwe vrachtwagen? Kom dan werken bij Melis Logistics! Stuur jouw cv en motivatie naar vacature@melislogistics.nl en wie weet rijdt jouw eigen Melis-auto binnenkort voor. Ook wanneer je nog geen rijbewijs, maar wel deze droom hebt, nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. Vul dan hier jouw gegevens in en ga aan de slag bij de Melis Driving Academy.

Melis Scania koeltrailer

Eén van de nieuwe Scania’s in combinatie met een Krone koeltrailer.

Deel dit bericht met vrienden en familie