Melis Logistics breidt uit met een nieuw pand!

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Terwijl het vorige uitbreidingsnieuws nog vers van de pers is, dient de volgende stap zich alweer aan: Melis Logistics breidt uit met een nieuw pand! Geen paniek, we gaan niet verhuizen, we blijven actief in ons mooie pand aan de Dijkgraaf. Vanaf nu hebben we alleen nóg meer ruimte tot onze beschikking.

Alle ruimte voor razendsnelle levering

Met onze transportafdeling verhuizen we naar Impact 79 in Duiven, op steenworp afstand van de Dijkgraaf. Met 5.500 m2 crossdock en 8.000 m2 aan buitenterrein kunnen we onze klanten vanaf deze plek nóg beter van dienst zijn. Door de vrije hoogte van circa 13 meter is er ook opslag mogelijk in het nieuwe pand. De 28 loading docks en de twee overhead deuren, waar we de wagens binnen kunnen laden en lossen, zorgen ervoor dat wij de gehele Benelux vanaf mei kunnen voorzien van transport binnen 24 uur

Melis kijkt naar de toekomst

Deze keuze hebben we natuurlijk niet voor niets gemaakt. Melis Logistics groeit hard. Daar zijn we hartstikke blij mee en dat willen we graag doorzetten. Om die doorlopende groei te bewerkstelligen, is er meer ruimte nodig. Daarnaast biedt het ons de ruimte om nog meer klanten aan Melis te verbinden. We kijken uit naar alle stappen die we vanuit dit pand kunnen maken.

Hoe kunnen we jou helpen?

Melis rijdt door waar anderen stoppen. Kunnen we jou van dienst zijn met stukgoedzendingen binnen de Benelux? Neem contact met ons op. Dan zorgen wij ervoor dat jouw zending binnen 24 uur geleverd is. Dát is de kracht van Melis Logistics.

Deel dit bericht met vrienden en familie