Melis Logistics breidt wagenpark uit

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Binnen Melis Logistics rijden we heel wat kilometers. We hechten dan ook veel waarde aan goed rijdende trucks en bakwagens. Onlangs hebben we twee prachtige bakwagens aan ons wagenpark toegevoegd. Dankzij deze uitbreiding van ons wagenpark hebben we nog iets wat we uit kunnen breiden: ons klantenbestand. Met de nieuwe bakwagens kunnen we nog meer (nieuwe) klanten van palletvervoer voorzien.

Met deze nieuwe wagens kunnen we de (inter)nationale wegen weer trotseren voor onze klanten. Onze chauffeurs weten probleemloos en binnen een mum van tijd jouw bestemming te bereiken.

Nieuwe bakwagens

Wij vinden het belangrijk dat zowel onze chauffeurs als onze klanten er goed bij zitten. Daarom zijn de wagens voorzien van comfort voor de chauffeur en heeft het ook een flink laadvermogen waardoor wij onze klanten volop kunnen bedienen. De twee Volvo FE’s hebben een comfort cabine. Dit biedt de chauffeur extra ruimte achter de stoelen. In het geval van een lange rit, is het zelfs mogelijk om het bed uit te klappen zodat ze kunnen ‘genieten’ van een powernap.

Daarnaast hebben de wagens een laadvermogen van 10 ton en heeft de laadbak een interne hoogte van 2.62 meter. Hier is specifiek voor gekozen, zodat we aan de vraag van onze klanten en eventuele nieuwe klanten kunnen voldoen. De auto heeft echter nog veel meer. Denk hierbij aan 4 extra lampen voor tijdens het achteruitrijden, twee flitsers die aangaan als de auto achteruit rijdt, volledig RVS achterportaal en achteruitrij camera, maar ook 250 pk én het neusje van de zalm: de wagens zijn voorzien van een I-shift versnellingsbak.

De vaste chauffeurs Wim Elbertsen en Natasja Trentelman kunnen dus sinds kort genieten van deze prachtige bakwagens. Wij wensen ze veel rijplezier en veilige kilometers toe.

Wij ontzorgen jou

Zoals je merkt zitten we bij Melis niet graag stil. Regelmatig breiden we ons wagenpark uit zodat wij nog meer mooie klanten kunnen bedienen. Ben je dus op zoek naar een betrouwbaar logistiek partner? Wij nemen graag jouw (pallet)vervoer uit handen en ontzorgen jou van A tot Z. Wil je meer weten? Neem dan hier contact met ons op.

Deel dit bericht met vrienden en familie