Melis Logistics doet het weer: FD Gazellen Award 2021

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Yes, we hebben ‘m weer te pakken! Voor het vierde jaar op rij heeft Melis Logistics een FD Gazellen Award kunnen bemachtigen. Dat betekent dat we nog steeds als een speer gaan, dus dat is mooi nieuws. De FD Gazellen Awards worden ieder jaar door het Financieele Dagblad uitgereikt aan ondernemingen die in dat jaar het snelst zijn gegroeid. De uitreiking van 2021 werd vier maanden uitgesteld in verband met iets waar we het niet meer over willen hebben, maar nu was het dan eindelijk zover!

Minder Gazellen dan voorgaande jaren

Het aantal Gazellen ligt 10% lager dan vorig jaar, maar dat is ook niet zo gek. De Gazellen Awards worden uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Voor 2021 gaat het om ondernemingen die van 2018 tot en met 2020 ten minste 20% omzetgroei lieten zien, in 2018 minimaal €250.000 omzetten en het jaar 2020 winstgevend afsloten. Een pittig karwei in een tijd wanneer de economie op z’n gat ligt, maar niet onmogelijk, zo blijkt. In totaal mochten maar liefst 691 bedrijven, verdeeld over verschillende categorieën een award in ontvangst nemen.  Melis Logistics valt in de categorie ‘groot’ in regio Oost.

Trots

We zijn natuurlijk weer hartstikke trots op deze mooie prijs, maar ook op het feit dat de Nederlandse bedrijven niet bij de pakken neer zijn gaan zitten tijdens de crisis. Met deze mooie cijfers laten we zien dat ondernemend Nederland goed in staat is mee te bewegen en eventuele problemen omzet in mooie kansen. We kijken uit naar wat de toekomst ons brengt.

Op welke manier kunnen we jou laten zien dat we als een speer gaan? We helpen je graag; van distributie tot opslag. Neem gerust contact met ons op.

Deel dit bericht met vrienden en familie