Melis Logistics en A.S. Watson breiden samenwerking uit

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Het laatste kwartaal van 2018 moet nog beginnen en de eerste successen van 2019 zijn al ondertekend. Met ingang van 1 januari aanstaande wordt de samenwerking tussen Melis Logistics en A.S. Watson Benelux uitgebreid van 6 naar 15 auto’s! Hiervoor zoeken wij nog distributiechauffeurs. Ga jij in het nieuwe jaar de Kruidvat filialen bevoorraden? Lees dan gauw verder.

Nationale distributie

Op dit moment verzorgt Melis Logistics maar liefst 54 wekelijkse ritten voor Kruidvat, welke worden gereden met 6 vrachtwagens. Onlangs kon je al lezen over de vier nieuwe Krone trailers die speciaal voor deze klant zijn aangeschaft. De al intensieve samenwerking gaat binnenkort nóg een stapje verder: in het nieuwe jaar rijden wij dagelijks met 15 vrachtwagens voor de drogisterijketen. Dit betekent dat er vanaf dat moment wekelijks ruim 135 ritten gereden worden! Hiermee bezit A.S. Watson/Kruidvat, net zoals bijvoorbeeld ATAG Benelux, een groot aandeel in de Melis’ planning. Het is mooi om de samenwerkingen ook na een aantal jaren te blijven uitbreiden.

Gezocht: chauffeurs met CE-rijbewijs

Om al deze vrachtwagens ook daadwerkelijk in beweging te houden, zijn wij op zoek naar CE-chauffeurs wiens transporthart sneller gaat kloppen van winkeldistributie. Wat ga je doen? Je haalt de vracht op bij het distributiecentrum in Heteren en lost dit vervolgens bij de verschillende Kruidvat filialen op jouw route. Dit kan zowel regionaal als nationaal zijn, waardoor jouw ‘steeds verrassend’ zijn. Kortom: dankzij jouw waardevolle, accurate en zelfstandige bijdrage worden de schappen in de winkels op tijd gevuld en blijven de consumenten – en daarmee ook onze klant – tevreden.

Heb jij jouw CE-rijbewijs inclusief code 95, houd jij van afwisseling en sta jij te popelen om met de nieuwste transportmaterialen te werken? Solliciteer dan via deze pagina en sluit aan bij de Melis-familie!

Heb je nog geen rijbewijs maar droom je wel van een baan als vrachtwagenchauffeur? Wij bieden niet alleen baangarantie, maar ook de mogelijkheid om jouw C- en/of CE-rijbewijs op onze kosten te behalen. Klik hier om naar de Melis Driving Academy te gaan.

Deel dit bericht met vrienden en familie