Melis Logistics gaat als een speer: FD Gazelle 2019

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Tijd om de flessen te ontkurken. We hebben iets te vieren! Deze week ontvingen we bij Melis Logistics het bericht dat we bij de 770 snelst groeiende bedrijven van Nederland horen. Daarmee behoren we tot de FD Gazellen 2019! Deze prestigieuze prijs wordt ieder jaar door het Financieele Dagblad uitgereikt aan ondernemingen die dat jaar het snelst zijn gegroeid.

Wat betekent dat?

Dit jaar gaf de redactie van het FD voor de zestiende keer het startschot voor de FD Gazellen.  Als je wordt benoemd tot FD Gazelle, betekent dat onder meer een omzetgroei van minimaal 20% in de voorgaande drie jaar, waarbij het laatste jaar winstgevend is afgesloten. De race draait niet alleen om omzet, maar ook om personeelsgroei en winst. Met een groei van 35% mag Marwin Melis de prijs voor de tweede keer in ontvangst nemen. Vorig jaar werd de felbegeerde award ook al binnengesleept. Dat was een mooie kroon op het gouden jaar, waarin Melis Logistics 100 jaar bestond.

2018 was een mooi Melisjaar

Maar ook dit jaar zijn we hartstikke trots op deze mooie titel. Het harde werken van ál onze mensen wordt op deze manier beloond. 2019 was een mooi jaar voor Melis Logistics, waar we continue focus hadden op het verbeteren van de kwaliteit en altijd op zoek waren naar manieren om klanten te kunnen voorzien in hun behoefte. Ook voor volgend jaar hebben we weer mooie doelen gesteld. Zo willen we in de toekomst meer data-driven werken. Dat houdt in dat we de resultaten en de manier waarop we werken constant analyseren door gegevens te verzamelen. Hierdoor krijgen we een beter inzicht in wat er eventueel fout gaat en waar kansen liggen om efficiënter te werken en betere kwaliteit te leveren.

Maar nu eerst: proost!

Deel dit bericht met vrienden en familie