Melis Logistics genomineerd voor Gelderse Familiebedrijven Award 2018

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Met een 100-jarig jubileum, de bekroning tot Hofleverancier én de FD Gazellen Award op zak, is 2018 een onvergetelijk jaar voor Melis Logistics. Maar het kan nóg mooier worden. We zijn namelijk genomineerd voor de Gelderse Familiebedrijven Award 2018. Hierbij wordt er gekeken naar de prestaties op economisch en maatschappelijk gebied.

Gelders Familiebedrijven Gilde: ‘Delen is vermenigvuldigen’

Het Gelders Familiebedrijven Gilde is een platform waar Gelderse familiebedrijven elkaar ontmoeten, van elkaar leren en waar kennis en expertise gedeeld worden. Het is een ijzersterk netwerk waar op een ontspannen wijze verbindingen tot stand komen welke leiden tot inspiratie, vernieuwing en samenwerking. Het Gelders Familiebedrijven Gilde heeft een heuse Award in het leven geroepen waarmee het best presterende Gelderse familiebedrijf beloond wordt. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar economische prestaties, maar vooral naar maatschappelijke impact. Wij zijn genomineerd!

Familie Melis is meer dan een bloedband

Melis Logistics is – zeker in Gelderland en omstreken – al jaren een bekend familiebedrijf. Met inmiddels de vierde generatie aan het roer is het bedrijf zowel op logistiek- als transportgebied groter dan ooit. De formule voor dit succes lijkt glashelder: er wordt gewerkt met een enorme passie, een grote focus op kwaliteit en het belang van mens en maatschappij staat al jaren op één. Op het 100-jarig jubileumfeest, afgelopen oktober, werd goed duidelijk hoeveel mensen de familie Melis en het bedrijf een warm hart toedragen. Lachende gezichten en lovende woorden, maar vooral een gigantische betrokkenheid. Diezelfde betrokkenheid toonde men tweeënhalf jaar geleden ook, toen de brand de droom leek te verwoesten. Léék, want al snel bleek dat ‘een Melis’ zich niet zomaar uit het veld laat slaan. In de afgelopen jaren hebben we dan ook geen moment alleen gestaan, maar stond er een familie. Met of zonder bloedband.

Op woensdagavond 21 november aanstaande wordt de winnaar van de Award bekendgemaakt tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van het Gelderse Familiebedrijven Gilde in het Van der Valk Hotel in Lent. De vijfkoppige jury maakt een keuze uit ruim 20 genomineerden. Zal Melis Logistics met deze prestigieuze familieprijs aan de haal gaan? Houd onze Facebookpagina in de gaten…

De Gelderlander besteedde onlangs aandacht aan de nominatie voor de Gelderse Familiebedrijven Award:

Melis Logistics genomineerd voor Gelderse Familiebedrijven Award 2018

Deel dit bericht met vrienden en familie