Melis Logistics heeft ruimte om stukgoed transport uit te breiden

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Met honderd jaar aan ervaring is Melis Logistics niet zomaar een ‘transportbedrijf’. Het familiebedrijf is een volwaardige logistieke dienstverlener; van kooiaap- en kraan- tot koel- en internationaal transport; Melis Logistics verzorgt het. Sinds een jaar rijden wij ook steeds meer stukgoed uit ons eigen distributienetwerk weg voor grote leveranciers van hoogwaardige goederen. We hebben echter ruimte voor uitbreiding en verzorgen dan ook graag stukgoed vervoer voor jou.

Steeds meer klanten hebben hun weg gevonden naar Melis Logistics als het gaat om stukgoed vervoer. Toch staan wij constant open voor nieuwe klanten waarvoor wij de distributie zendingen kunnen verzorgen. Melis Logistics heeft namelijk ruimte voor uitbreiding als het gaat om dit specifieke staaltje vervoer.

Stukgoed vervoer

Stukgoed zegt het eigenlijk al: het zijn verschillende goederen van diverse klanten. Deze goederen worden gezamenlijk vervoerd, waardoor het distributieproces sneller verloopt. Bij het vervoeren van goederen kun je denken aan: zonnepanelen, systeemkasten en verwarming producten, maar ook andere hoogwaardige producten.

Vlekkeloos logistiek proces

Onze logistieke experts weten als geen ander waar ze op moeten letten om een vlekkeloos logistiek proces te kunnen garanderen. Ook gaan ze zeer zorgvuldig om met de door jou aan ons toevertrouwde goederen. Laden en lossen doen we met een los-, laadklep of kooiaap. Binnen een minuut is een kooiaap klaar voor gebruik waardoor we de vracht direct kunnen laden of lossen.

Professionals van Melis

Naast het verzorgen van stukgoedvervoer en het laden en lossen kunnen wij klanten op nog meer manieren ontzorgen. Om precies te weten waar jouw vracht is, kun je gebruik maken van een Track & Trace link die wij jou doorsturen. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Dankzij de professionals van Melis kun jij achterover leunen omdat je erop kunt vertrouwen dat het goed zit.

Deel dit bericht met vrienden en familie